Любо Киров съжалява само за едно

Любо Киров съжалява само за едно
3.7 (73.33%) 3 votes

Любо Киров съжалява за една песен, днес изпълнителят даде интервю в сутрешното си гостуване по Би Ти Ви.

Той говори основно за предстоящото си голямо начинание, планирания за лятото концерт в НДК. Любо има музикална кариера вече 16 години, преминава пред различни периоди, на спад и възход. Първо го запомнихме като фронт мен на група „ТЕ“, с които направи няколко прекрасни изпълнения, хитове, които са още доста слушани по радиата и заведенията у нас.

Любо Киров се готви за най-мащабния си концертен проект това лято

Любо Киров се готви за най-мащабния си концертен проект това лято в зала на НДК

След отделянето си от формацията „ТЕ“, за Любо Киров започна самостоятелната му певческа кариера, той има усет за музика, интересен глас и умее да пише прекрасни мелодии и още по-хубаво думи в текстове на песни. Освен за себе си, Любо Киров пише песни и за други родни музиканти. Една от най-любимите му песни и текст, за които малко съжалява, че не запазва за себе си. е песента на русата и нестандартна дама на родната сцена Тони – „Всичко било е на сън“. Това парче превзе бързо класациите и остана и до днес една от най-харесваните песни и прекрасен романтичен текст за любов.

Любо Киров един от талантливите музиканти и изпълнители на съвременната българска музика

Любо Киров е един от талантливите музиканти и изпълнители на съвременната българска музика

Разбира се, през февруари, в месеца на любовта, попитаха Любо Киров и за отношението му към романтиката и любовта. Той признава, че любовта е най-прекрасното чувство, но когато човек е силно влюбен, не е толкова творчески продуктивен специално в работата си, колкото щом е по-тъжно или драматично обичащ, коментира и припомня изданието ни Kliuki.bg.

За всички почитатели на Любо Киров остава приятното чувство, че скоро ще видят и чуят най-хубавото от него, и то на голяма сцена в НДК след няколко месеца, където той ще изпълни за своите фенове, хитовете си „Знам“, „Искам само теб“ и много други.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар