Какво стана, бе, Спенс? (Рапърът отговаря пред Калина Василкова на „официалните“ догадки – в хип-хопа ли е, в чалгата ли е?!)

Какво стана, бе, Спенс? (Рапърът отговаря пред Калина Василкова на „официалните“ догадки – в хип-хопа ли е, в чалгата ли е?!)
5 (100%) 3 votes

Преди около месец журналист продаде Спенс на чалгата. Тогава „гръмна“ новината, че чалгата е купила БГ рапа само защото рапърът направил участие в попфолк клуб. След тази „бомбастична“ статия съвсем търпеливо изчакахме, до днес, да видим какви ще са резултатите от тази „далавера“… Но нито започнаха да „въртят“ Спенс по „Планета ТВ“ или другите чалга канали, нито той пусна чалга песен, нито направи featuring с чалга певица…

Екипът на HotArena силно се обезпокои какво се случва със Спенс и защо не фигурира под никаква форма в чалга бизнеса, след като толкова „официално“ го продадоха, и реши да го потърси за коментар. Оказа се, че не сме го търсили на правилното място… Какво остава освен да му зададем въпросите от култовата статия на Lentata.com – „Официално! Чалгата купи БГ рапа“, с автор Любен Спасов, а именно:

„Какво стана, бе, Спенс? Нали чалгата беше нещо пошло, вредно? Феновете – не много интелигентни?“

Spens

Това показва само непрофесионализма на тези журналисти, защото на мен това ми е второто такова участие в „Плаза“. Т.е. – ако те следят сериозно нещата, трябваше да ме оплюят още на първото, а не на второто, след Нова година. Не виждам какво толкова скандално е станало. Това не е първият чалга-ориентиран клуб, в който съм правил участие. 98% от заведенията в тази държава са такива, мисля, че е глупаво да се самоограничаваш само в останалите 2%. Така, че не виждам нищо лошо – батко, чичко или който-както-иска – Спенс, да ги забавлява студентите. От време на време пускаха и чалга парчета, това ми се е случвало и в НЕчалга клубове…

Аз чалгата никога не съм я критикувал, защото в чалгата работят много по-големи професионалисти, отколкото в смешния хип-хоп. Просто не е моята вълна…

Това, че един рапър ме е питал „Какво става, бе, Спенс“… Аз му написах във Фейсбук, че ще го поканя на моята вила на Витоша, да си направи едно участие за 2016-а, та да се радва, че е имал едно участие за 2016-а… Единственото му ще е и аз му предложих да му го осигуря. И него да го поканят в „Плаза“, той ще отиде, защото ще му е единственото и от него ще изкара пари…

Не са намерили да се заяждат с по-важни неща, а писали за мен – много им благодаря, че ми обърнаха внимание… Още първият ми албум започна с: „По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката“.

Тези, които бяха в „Плаза“, на това студентско парти, организираха съвсем спонтанно freestyle battle между две момичета. Такова нещо не се е случвало и в НЕчалга клуб. Там всички фенове, на поп фолка ли са били, на рапа ли са били, бяха много впечатлени от това, как две момичета си направиха на прима виста freestyle battle. Затова мога да кажа само на тези журналистчета – пропуснаха уникално събитие. На следващото събитие – Спенс в „Плаза“ – нека дойдат.

Няма какво повече да коментирам, защото излиза, че се обяснявам. Отдавна съм ги превъзмогнал тези неща. Мога само да добавя, че едно време, когато имаше „Домино“ и „Алигатор“, във вторник правеха страхотно „черно“ парти, а в сряда пък – уникално чалга парти. Хорото там излизаше отвън на паркинга, между колите и влизаше обратно вътре… Но на никой не му правеше впечатление, защото в останалите дни имаше други „черни“ или „черни“ – комерсиални партита.

И понеже разнищихме въпроса в минало време „Какво стана?“, изчерпахме и темата за „играта“ на изпълнителя с чалгата, сега ще засегнем настоящето, бъдещето и хип-хопа. Та: Какво става и какво ще става, бе, Спенс?

Вижте продължението на интервюто на Калина Василкова ТУК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар