Миналото, което Дженифър Анистън и Матю Пери искат да забравят! (Виж истината за отношенията им)

Миналото, което Дженифър Анистън и Матю Пери искат да забравят! (Виж истината за отношенията им)
4 (80%) 4 votes

Дженифър Анистън някога е била много близка с Матю Пери, но нещата са се променили рязко…!

Матю Пери си говори сладко с Дженифър Анистън по време на снимките преди почти 22 години

Матю Пери си говори сладко с Дженифър Анистън по време на снимките преди почти 22 години

За проблемите помежду им се заговори преди няколко месеца, когато известният като Чандлър Бинг актьор не получи покана за сватбата на Джен с Теру. Истинската причина е, че актрисата се е притеснявала, че Матю Пери може да повтори постъпката си от предната ѝ сватба – тази с Брад Пит. Тогава актьорът се напил толкова много, че изложил булката пред всички, прегръщайки я с думите „Помогни ми, аз няма да се оженя никога!“.

Дженифър Анистън простила на своя колега, тъй като нямало как да се снима с него в „Приятели“, ако не се разбират. Тя обаче така и не превъзмогнала обидата. Когато Матю отново посегнал към чашката година след края на сериала, Джен се огорчила още повече и „вдигнала ръце“ от него, научи Kliuki.bg.

Буди интерес, че Пери много прилича на героя си Чандлър, но докато г-н Бинг все пак преодоля страха си от обвързване и заформи свое семейство, Матю все още не може да го стори. Скоро той ще стане на 47 г., но няма нито съпруга, нито деца.

За голямата драма на актьора косвена вина има и самата Дженифър Анистън. Тя го запознава с най-голямата му любов – гримьорката Рейчъл Дън, с която той излиза 5 години, но и която разбива сърцето му на хиляди парченца. Точно тя се оказва и причината животът му отново да тръгне надолу, подвластен на наркотици и алкохол.

В момента Джен и Матю изобщо не се чували. Всеки от тях поддържал поне някаква връзка с останалите от екипа на „Приятели“, но помежду им всякакъв контакт бил прекъснат. Анистън се оказа доста горделива, защото цели 16 години помни обидата, която колегата ѝ ѝ е нанесъл по време на най-важния ѝ ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар