Кои звезди избраха 14 февруари да вдигнат сватба

Кои звезди избраха 14 февруари да вдигнат сватба
5 (100%) 3 votes

Кои звезди избраха 14 февруари да вдигнат сватба?! Някои от най-популярните лица от екрана са не само романтични, оказва се, но и истински вярват в любовта.

Доста от известните двойки по света са избрали точно 14 февруари да сключат брак. Това е символ на тяхната отдаденост и връзка и надежда, че ще бъдат вечно влюбени. За някои това се оказва и реалност, те са едни от успешните двойки в шоубизнеса. Например миналата година Бенедикт Къмбърбъч избра тази знакова дата, за да сключи брак с приятелката си Софи Хънтър, няколко месеца по-късно те станаха родители на момченце.

Франсоя Анри-пино и Салма Хайек са щастливо женени, те имат едно дете и са избрали 14 февруари да си кажат "да"

Франсоя Анри-пино и Салма Хайек са щастливо женени, те имат едно дете и са избрали 14 февруари да си кажат „да“

Салма Хайек също мина под венчило с Франсоя Анри-Пино, френския милиардер и актрисата имат дъщеря с името Валентина. През 2009 година те си казаха „да“, а две години преди това се роди момиченцето им. И до днес те са една от най-успешните двойки в светските среди.

Двойките, които истински вярват в любовта, търсят я цял живот

Двойките, които истински вярват в любовта, търсят я цял живот, Анистън и Салма късно откриха половинката, но това е истинският им избор в любовта

Не всички избрали тази дата за своя сватба са така щастливи обаче. Адриана Лима и Марко Ярич се ожениха на 14 февруари, но вече се разведоха през миналата година, заради негови изневери. Те също имат дъщеря с името Валентина. Зле приключиха и отношенията между Шарън Стоун и Фил Бронстейн. Мег Райън и Денис Куейд, които приключват в развод след известно време, пишат и от „Всичко за семейството“.

За Адриана Лима брака, сключен на 14 февруари се оказва не толкова добро решение, сега тя е сама

За Адриана Лима брака, сключен на 14 февруари, се оказва не толкова добро решение, сега тя е сама

Дори преди години и самият Сър Елтън Джон сключва брак с Рената Блауел, през 1984 година, на датата 14 февруари, но днес всички знаем, че този брак е бил провал и фарс, добавя изданието ни Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар