Кортни Кокс трогна Дженифър Анистън до сълзи

Кортни Кокс трогна Дженифър Анистън до сълзи
5 (100%) 2 votes

Кортни Кокс остана близка с Дженифър Анистън за цял живот!

Дженифър Анистън и Кортни Кокс - две неразделни приятелки запознали се чрез хита "Приятели"

Дженифър Анистън и Кортни Кокс – две неразделни приятелки, запознали се чрез хита на NBC „Приятели“

Две от големите звезди на „Приятели“ са неразделни от над 20 години насам. Кортни Кокс буквално обожава Дженифър Анистън и не се страхува да го признава във всеки удобен миг. За нея Джен е като сестра. Двете благодарят на съдбата, че ги е срещнала в най-хитовия комедиен сериал.

„Тя ми е като част от семейството. Чувствам я много близка, за мен тя е повече от приятелка. Откакто се запознахме през 1994 г., почти не минава ден без да си пишем или чуем. Не си и помислям как ще живея, ако я няма в живота ми, защото я обожавам.“ – споделя Кортни Кокс пред онлайн издание в САЩ.

Актрисата, известна като Моника Гелър, се е убедила в приятелството на Джен най-вече преди 3 години, когато се е развеждала. Кортни е изживяла тежко изневерите на Дейвид Аркет и тогава именно Анистън е била до нея.

„Помогна ми много, беше ми опора в онзи тежък момент. Бях много зле, 14-годишен брак отиде по дяволите. В такива мигове разбираш кои са ти приятели и кои не.“ – казва още Кокс.

Дружбата им започва дори преди първия епизод. След като първоначално двете са избрани за ролята на другата, те доброволно решават да си ги разменят, молейки продуцентите за позволение. Кортни считала, че Моника ще ѝ приляга повече, защото се смятала за по-властна натура. Дженифър пък с радост приела да бъде Рейчъл Грийн. Така приятелството им започнало още зад кулисите.

През 2004 г. Кортни Кокс прави Дженифър Анистън кръстница на първото си и засега единствено дете. Това скрепява още повече отношенията им. Тъй като не може да има свои деца, Джен се трогва изключително много и до днес се отнася с Коко много грижовно, научи екипът на Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар