Бясната Диляна хвърли бомбата с решението си: Удари жестоко Асен за аферата с Мария Силвестър!

Бясната Диляна хвърли бомбата с решението си: Удари жестоко Асен за аферата с Мария Силвестър!
4.7 (93.33%) 3 votes

Диляна Попова беше прекалено кротка и разбираща, но до днес – поредната връзка на Асен Блатечки я накара да избухне!

Асен Блатечки най-после си намери майстора. Любовчия номер едно в страната прекали жестоко, след като забърса поредната си „жертва“ в лицето на колежката от „България търси талант“ Мария Силвестър.

Сякаш скандалът с изневярата с Диляна Попова и детето, което й направи, не бяха достатъчни на актьора. Той си поигра малко на примерен и разкаян съпруг на Катерина Горанова, след което отново се отприщи. Дали от пролетта, или просто нравът му е такъв, но Асен Блатечки дълго мирен не стои.

Диляна Попова

Диляна Попова отказа повече да се съобразява с мераците на Асен Блатечки и да се превръща в слугиня, докато той си вее байрака

Новината за аферата му с Мария Силвестър обаче, получи неочаквана ответна реакция от майката на сина му Борил. Бясна на прелюбодееца, хубавата Диляна Попова реши да накаже неверника като му тръсна малкия Борил и си вдигна чукалата към Доминикана, разкриха близки до манекенката, пише вестник „Всеки ден“.

Към момента Диляна си пече Д-то по плажовете на екзотичното кътче и дори е отседнала в скъпия и луксозен хотел на Мая Илиева. През това време малкият е поверен на грижите на баща му, който според Попова, трябвало да се научи и на малко отговорности, а не само на мисли за личния си кеф.

„Ще се превръщам в затворник аз, ще гледам сина ни по 24 часа на ден, докато той си вее байрака и сваля поредната фуста. Ако не е Мария, ще е Пенка, а после Недялка. Писна ми вече от неговата безотговорност! Нека да види какво е да стои до детето и да се грижи за него. А после да каже остава ли му време за джиджи-биджи“, беснеела Диляна Попова пред близките си хора.

Красавицата дори забранила на сестра си да помага много на Асен Блатечки за Борил, за да се научи чаровникът на родното кино какво е да бъдеш зрял човек и отговорен мъж.

Решението й се стоварило като гръм върху Асен Блатечки, който не можел да повярва, че кротката доскоро Диляна е избесняла така – и то само заради „невинната“ му забежка. За него било ясно, че отношенията с Мария Силвестър ще са от ден до пладне и не проумявал как това е разстроило чак толкова майката на Борил.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар