Скандал: Виж заради коя жена изригна Слави Трифонов! (думите му ще ви смаят – подробности)

Скандал: Виж заради коя жена изригна Слави Трифонов! (думите му ще ви смаят – подробности)
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов не се сдържа и изригна от бяс заради слуховете за връзките му – в основата обаче стои именно жена!

Слави Трифонов е извън кожата си и за първи път от години насам, изригна заради слуховете за връзките му с жени. Припомняме, че шоуменът бе свързван последователно със 17-годишна ученичка, а след това и с неизвестна студентка с чуждестранна фамилия. Която обаче така и не се спомена.

„Слави купил апартамент на първата си изгора, която е още в прокурорска възраст, а сега пък движи със студентка, която забърса по време на семинар. Мацката е с чужда фамилия, красива брюнетка и го скъсвала в леглото“, разгласиха таблоиди, без обаче да има нито едно доказателство за въпросните любови на Дългия.

Слави Трифонов

Слави Трифонов иска отново да си върне Маги Ангелова

В друг момент, Слави Трифонов нямаше да направи нищо по въпроса и щеше да остави клюките настрана, на принципа – всяко чудо за 3 дни. Днес обаче той изригнал с нечувана ярост и се заканил да разпердушини лъжците, разкриха хора от обкръжението му, научи Kliuki.bg.

Не е за вярване, но причината за яростта на Дългия е отново жена и това е Маги Ангелова, бившата му и най-голяма любов. Слави Трифонов не искал Маги да става свидетел на измислиците по негов адрес, защото… си наумил да я върне при себе си, разказват източниците.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че Маги Ангелова се е разделила със съпруга си Елисавет Ъков и живее сама, заедно с дъщеря им. По думите на близки до психоложката, за брака й няма шанс. След дълъг и сериозен разговор, тя и Ъков стигнали до решението, че е най-добре да се разведат.

Тази новина буквално дала криле на Слави Трифонов, който така и не успял да забрави любимата си, дори и по време на уж сериозната връзка с Мартина Огнянова.

„Слави и Маги са един за друг и трябва да се съберат отново. Той така и не се влюби в друга след нея, не и от душа, както беше с Магдалена. Затова побесня от клюките, че ходел с ученички, студентки и „зарзаватчийки“, на които дори апартаменти купувал. Той може да я всякакъв, но определено не е толкова тъп“, смеят се от обкръжението на шоумена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар