Маги Халваджиян в шок: Случилото се с Дарина Йотова го потресе! (още подробности)

Маги Халваджиян в шок: Случилото се с Дарина Йотова го потресе! (още подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Маги Халваджиян сериозно обмисля промени в идния Х Фактор!

Продуцентът Маги Халваджиян останал втрещен след разкритието за младата сензация Дарина Йотова. Оказа се, че ученичката от Варна, която се превърна в любимка на зрителите и особено на Саня Армутлиева, се е сринала психически и е трябвало да посещава психолог по време на участието си в Х Фактор.

Самата Дарина Йотова обяснява това с факта, че въпреки огромното желание да покажат какво могат и да се харесат на публиката, тя и участници на нейната възраст като Кристиан Костов, са все още деца. И психиката им не е достатъчно силна, за да се справи с цялото това натоварване и стрес.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян обмисля да не допуска толкова малки участници в Х Фактор

„Работехме упорито и часове наред всеки ден. Това ми харесваше, но имаше моменти, в които се чувствах скапана от умора. Отделно от работата, трябваше да свикнем с коментарите по наш адрес в социалната мрежа, но това беше най-трудно. Защото мен доста хора направо ме намразиха. Срещите с психолога ми помогнаха да се справя с всичко и съм благодарна за това“, разкрива Дарина Йотова.

Думите й обаче потресли арменеца Маги Халваджиян, който се замислил дали наистина е подходящо в шоуто да се взимат толкова млади хора, буквално деца. Когато дойде на кастингите, Дарина беше едва на 16 години, а Кристиан Костов на 15.

„Маги сериозно обмисля варианта да наложи от догодина строга възрастова граница за участниците в Х Фактор, която да е 18 години или поне навършени 17. Защото едно дете трудно може да се справи с цялата тази внезапна слава, която го залива за ден“, разкриват близки до обкръжението на продуцента, научи Kliuki.bg.

Към днешна дата чаровницата Дарина е решила да използва колкото може известността си у нас, но след като завърши училище, да замине и да потърси реализация в чужбина. Тя иска да следва на запад, защото е убедена, че родината й не може да предложи нормално бъдеще на младите си хора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маги Халваджиян в шок: Случилото се с Дарина Йотова го потресе! (още подробности)”

  1. Rewalin

    февр. 23. 2016

    И как бе, мило момиче реши, че България не те заслужава и че в чужбина ще ти постелят червен килим? Те там българи не искат. Там се прочуват италианци, французи, араби, черни и хора от смесен произход, най-вече те. В една от най-хубавите си песни Адел плаче за африканец (Hello). Лансират се черни и смесени навсякъде, защото е политическа линия. Нормално момиче с красив глас няма никакви шансове. Стой си тук, ние те харесваме много.

Добавете коментар