Не е за вярване: Виж какво направи Боби от Биг Брадър с Йоана Захариева! (още подробности)

Не е за вярване: Виж какво направи Боби от Биг Брадър с Йоана Захариева! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Борислав Атанасов изобщо не си поплюва, Йоана Захариева падна в мрежите му!

Участниците в Биг Брадър Ол Старс – Йоана Захариева и Борислав Атанасов станаха тема номер едно в светските среди на столицата. Защото скандалният мачо за пореден път доказа, че може да има всяка жена, която си поиска.

Певицата Йоана Захариева – Йоко падна в мрежите му и към днешна дата е хлътнала по него до уши, разкриха близки до Боби Атанасов. Двамата дори не се свенят да пускат свои общи снимки в социалната мрежа, сякаш, за да потвърдят лично слуховете, които ги свързват.

Йоана Захариева

Йоана Захариева падна в капана на сваляча Борислав Атанасов

Припомняме, че русокосата хубавица си падна по мъжкаря Боби още от първата вечер в Къщата на Големия брат. Тогава обаче Йоко имаше явна съперница в лицето на журналистката Соня Колтуклиева, която също надуши предимствата на Борислав пред останалите мъже в шоуто.

И ако между Боби и Соня Колтуклиева май не се е случило нещо повече от държането за ръце в предаването, то Йоана Захариева е имала щастието да се порадва лично на уменията на Атанасов в леглото, шушукат близки до мускулестия тип.

„Жалко за Йоко обаче, защото Боби е човек на живота и определено не е мъж за сериозна връзка. Да, не може да му се отрече, че когато пожелае, може да бъде страшно галантен и дори да свали звездите от небосклона за някоя жена. Но в повечето случаи това не се дължи на любов от негова страна, а на жажда за нови бройки или стремеж към други лични облаги“, коментират запознати.

Ако Йоко е наистина влюбена обаче, то Боби май си играе добре картите

Ако Йоко е наистина влюбена обаче, то Боби май си играе добре картите

Колко ли още ще продължи идилията на двамата?!

Колко ли още ще продължи идилията на двамата?!

По думите им, със сигурност Боби е преследвал Йоана Захариева, която въпреки че не може да се похвали с музикална кариера, има доста добри познанства и приятелства с известни и успели личности. Което идвало дюшеш за Борислав Атанасов в опитите му да се задържи на гребена на вълната и да уреди живота си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар