Кошмар: Кой разплака Жени Калканджиева на рождения й ден! (Подробности)

Кошмар: Кой разплака Жени Калканджиева на рождения й ден! (Подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Красивата Жени Калканджиева отпразнува 41-ия си рожден ден в Турция

Чаровната Жени Калканджиева щуря с приятелки в нощен клуб в южната ни съседка. На 20-ти февруари шефката на модна агенция „Визаж” удари 41 лазарника. Заведението, където тя събра най-близките си дружки за партито бе невероятно, атмосферата и храната също, но към средата на нощта Жени Калканджиева се разрида. След като удари няколко чашки и изпадна в еуфория, последва тъга и безперспективност. Всички около нея разбраха за какво и за кого лее сълзи хубавицата. Жени Калканджиева безспорно е известна, преди години бе избрана за шестата по хубост в света, но така и не й провървя в личния й живот, пише Слава.

Причината е Тачо. Прекрасната Жени може да има който мъж си иска, но тя страда и не може да преодолее съпруга си Стефан Манов-Тачо. Моделката се опита да му даде време, за да порасне, но той не успя да се измъкне от тийнеджърската си възраст, в която вероятно ще остане до края на дните си.

Жени щедро оправда почти перманентните му пиянски гуляи, непрекъснатите забежки от семейното ложе, дори публичната му изневяра със Зорница Линдерева. Красавицата каза тогава, че мъжа в един момент му става „скучно от семейното еднообразие”. Но Тачо не се коригира, а продължи да си я кара по старому.В заведението Жени получила купища обаждания за личния си празник, а нейния Тачо дори не благоволил да я придружи до Турция. Той се измъкнал с оправданието, че е много ангажиран. Калканджиева била много наясно каква е тази негова работа.

Пак щял да обикаля кръчмите, нещо, което умее да прави най-добре.Жени се натъжила именно затова. Тя е успяла, красива и заможна жена, всеки мъж би й станал гадже, но незнайно защо таи още силни чувства към Тачо. Това я съсипва, защото връзката им е невъзможна, а тя не се решава официално да се разведе с него.

Жени Калканджиева не бе щастлива на своя рожден ден

Жени Калканджиева не бе щастлива на своя рожден ден

И миналата година Тачо не я придружи за рождения й ден. Жени Калканджиева отпътува до австрийската столица, където с приятелки спретна шикозно парти в индийски ресторант. „Жени прояви непукизъм тогава. Не се съобрази с правилото, че 40 години не се празнуват с шумен купон. Затова може би драмата между нея и Тачо ескалира”, търсят причината за разрива между двойката и най-близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар