Лудо влюбен: Виж какво направи Григор Димитров за Никол!

Лудо влюбен: Виж какво направи Григор Димитров за Никол!
4 (80%) 7 votes

Григор Димитров и Никол Шерцингер наистина имат сериозна връзка

Григор Димитров и певицата са сериозно обвързани. Поне що се отнася до намеренията на български тенисист номер едно. Защото хасковлията е направил нещо, което не го е сторил за никое от предишните си гаджета. Той завел приятелката си на партито на играчите в Акапулко и там я запознал с колегите си от световния тенис. Гришо е постъпил с Никол така, все едно мургавелката е негова официална годеница. Топ тенисистът не е запознавал никоя друга с такива величия от белия спорт като Кей Нишикори, Марин Чилич, Давид Федер, и от жени Виктория Азаренка, и Доминика Цибулкова, от по-известните.

И поведението на Гришо на срещата било доказателство, че той е лудо влюбен в красавицата. „Той през цялото време на срещата я държеше за ръка, като се стараеше нищо да не й липсва и да не се притеснява от нищо”, издават източници от срещата. Гришо се държал като зрял мъж, който не спирал да показва и доказва по всевъзможни начини, че това е жената на живота му. Тенис легендата се навъртал постоянно около Никол Шерцингер така, че тя да не се почувства изолирана или игнорирана, пише Слава.

Любимата му ще бъде и най-голямата му подкрепа на турнира в мексиканския курорт Акапулко, като от трибуните ще стиска палци за него. Припомняме, че огнената дива за първи път седна на скамейките за негов мач в Бризбейн, Австралия, в началото на годината.

А преди година за турнира в Акапулко пристигнаха заедно Гришо и Маша, като предизвикаха небивал интерес сред местните. Сега мястото на рускинята е заето от бившата вокалиска на Пусикет Долс. Екс изгората на хасковлията, Мария Шарапова обаче няма да присъства на турнира. Тенис тигрицата отказала участие в надпреварата заради контузия в рамото.

Григор Димитров заведе Никол на среща с колеги в Акапулко

Григор Димитров заведе Никол на среща с колеги в Акапулко

Американските таблоиди обаче нищят друга версия. Според тях Маша няма да се състезава, защото още не може да превъзмогне Гришо. Тя не успявала все още да се справи с болката от раздялата, а и с това, че Григор Димитров много бързо я подмени с друга хубавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лудо влюбен: Виж какво направи Григор Димитров за Никол!”

  1. Кардам

    февр. 23. 2016

    Тоя е пълен паляк Григор

Добавете коментар