Виктория Бекъм шокира: „Спайс Гърлс“ ми помогна само да се запозная с Дейвид!

Виктория Бекъм шокира: „Спайс Гърлс“ ми помогна само да се запозная с Дейвид!
5 (100%) 2 votes

Виктория Бекъм не пази топли чувства към групата, която я изстреля в бездната на славата!

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм

Някога тя беше Виктория Адамс и точно с това име стана популярна преди 20 години. Бракът ѝ с Дейвид Бекъм я остави завинаги в обшественото полезрение. Вики е много благодарна на „Спайс Гърлс„, но само за едно нещо, което не е кариерата ѝ на певица. Всъщност тя дължи запознанството си с футболиста именно на славата, връхлетяла я чрез момичешката група, научи Kliuki.bg.

Виктория харесва Дейвид прекалено много, гледайки го само на екрана. Веднъж решава да действа и отива на „Олд Трафорд“, за да гледа на живо своя бъдещ любим. След двубоя тя успява да слезе чак до тунелите и да се вмъкне в съблекалнята на Манчестър Юнайтед. Така се запознава с Бекъм и на практика му се предлага сама.

„По принцип външни хора не пускаха в съблекалните, но по онова време бяхме много известни вече, във Великобритания всички слушаха „Спайс Гърлс“. Това ми помогна да вляза. Охраната се смили над мен, а и те се оказаха наши фенове.“ – споделя Виктория Бекъм.

Бившата вече певица обаче не смята, че дължи нещо друго на групата. Днес тя не е близка с нито едно от останалите четири момичета. Донякъде това е и причината да откаже да участва в турнето на „Спайс Гърлс“ през тази година. Всъщност тя на практика го проваля, защото ако не участват и петте, то няма да се състои.

„За толкова години не чух да ми се обаждат нито веднъж. Не са ме търсили и не са се интересували от мен. Сега искат помощта ми, но аз съм заета жена. Въртя няколко бутика за мода, нямам време за турнета.“ – казва Вики.

Въпреки многобройните изневери на Дейвид Бекъм, тя не се предаде и все още се бори за брака си. Дали обаче е достойно, е друга тема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар