Жени Калканджиева проплака: Състоянието на мама е най-голямата ми мъка! (виж какво разкри)

Жени Калканджиева проплака: Състоянието на мама е най-голямата ми мъка! (виж какво разкри)
4.7 (93.33%) 3 votes

Жени Калканджиева има много по-големи тревоги в живота си от глупостите на Тачо!

Броени дни след 41-ия си рожден ден, Жени Калканджиева изплака най-голямата си болка. И тя не е свързана с глупостите на инфантилния й съпруг Стефан Манов, а със състоянието на майка й, която е болна и ослепява.

„Мама се разболя и сега аз се грижа за нея. Тя страда от ревматоиден артрит, който уврежда и зрението й. На практика тя ослепя, изгуби зрението си и с едното си око вижда само четири процента, което си е пълно нищо. Не може без мен, защото се нуждае от наистина специални грижи. Тя е най-важният и скъп човек в живота ми, заедно с моя син“, разкри откровено шестата в света.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева има много по-големи грижи от това какви ги върши Тачо

Жени Калканджиева заяви, че ще направи всичко по силите си, за да помогне на майка си и да подобри здравето й, но е възмутена от начина на живот и грижите, които държавата оказва на възрастните хора у нас. Пенсията на родителката й възлиза на смешните 250 лева – факт, който тя не може и не иска дори да си представи за сина си в бъдеще.

„Няма да останем в България със Жорко. Категорично съм го решила. Ще живеем тук най-много, докато той завърши и седми клас, а после си вдигаме чукалата и отиваме другаде. Тук хората, децата, всички сме обречени“, убедена е Жени Калканджиева.

Тя изключва вероятността да се насочи към Америка или някоя от студените държави, защото подобен климат я потиска и не й понася. Като алтернатива остават само Азия или Австралия, в които е влюбена.

Малко вероятно е и благоверният й Стефан Манов – Тачо да я придружи в „изселването“, тъй като отношенията им от години са разклатени и вече почти няма вероятност да се стабилизират, а любовта им да възкръсне отново.

Жени обаче даде да се разбере, че Тачо общува пълноценно със сина си и така ще продължи и занапред. Защото детето има един баща и никой друг не може и не бива да го замества.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар