Страшен скандал! Джино скочи на Джена: Не те ли е срам да напишеш това?! (подробности + снимки)

Страшен скандал! Джино скочи на Джена: Не те ли е срам да напишеш това?! (подробности + снимки)
4.6 (92%) 5 votes

Джино Бианкалана е потресен от това, което направи Джена и не сдържа нервите си!

Дори спокойният и уравновесен, при това кавалер, Джино Бианкалана не успя да сдържи гнева си и изригна срещу бившата си годеница Джена. Победителят във Вип Брадър 2015 скочи като ужилен, когато разбра какви ги е свършила екс благоверната му. И то само, за да му натрие носа.

Припомняме, че тези дни Джена щедро публикува снимки и статуси от прословутия Дубай, където замина с кандидат съпруга си Наско Стоев. В това на пръв поглед няма нищо лошо, ако точно Дубай не беше мястото, на което Джино е поискал ръката й преди време.

Джино

Джино не вярва на очите си, скочи срещу Джена

„На любимото място с любимия човек! Мъжът ми ме снима най-добре“- това написа Джена в профила си във Фейсбук, придружено от сърчица и снимка, на която двамата с Наско Стоев се гушкат като влюбени гълъбчета, видя Kliuki.bg.

Това обаче бе и последната капка, която не просто преля, а счупи чашата на търпението на Джино Бианкалана. Той бил потресен от постъпката на певицата и отприщил яда си пред своите авери, разкриха източници от обкръжението на чаровника.

„Брутална наглост! Как не те е срам?! Как не те е срам да напишеш това като отлично знаеш с какво е свързано това място и то не само за мен, а за теб?!… Тази жена е най-голямото ми разочарование. Толкова съм й вярвал, уважавах я, но ето каква се оказа. Хиляди други са по-добри от нея във всяко отношение“, избухнал като бомба Джино Бианкалана, разказват запознати.

Нарочно ли Джена избра точно Дубай, за да се забавлява с Наско Стоев?!

Нарочно ли Джена избра точно Дубай, за да се забавлява с Наско Стоев?!

Певицата показва страшно пренебрежение към Джино

Певицата показва страшно пренебрежение към Джино

След това, което видял за Джена и Наско Стоев, Джино се зарекъл, че никога вече няма да погледне бившата си, дори и да се сблъскат на улицата. А, за да се обвърже сериозно с някоя друга, ще я подложи на редица проверки, преди да сложи пръстен на ръката й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар