Страда по Асен ли: Диляна Попова отново е обвързана! (виж кой е вторият татко на Борил – снимки)

Страда по Асен ли: Диляна Попова отново е обвързана! (виж кой е вторият татко на Борил – снимки)
4.5 (90%) 4 votes

Диляна Попова не е жена, която ще се тръшка по един мъж, защото я е пренебрегнал!

Диляна Попова съсипана, Диляна Попова повехна, отслабна, не яде и не пие… Какви ли не щуротии се изписаха за синеоката красавица след раждането на сина й Борил и факта, че баща му Асен Блатечки избра да се върне при семейството си и половинката Катерина Горанова.

Е, за ужас на завистниците и интригантите трябва да кажем, че Диляна Попова не само не се тръшка заради мъжа, който я заряза с бебе на ръце, но дори вече му е намерила „втори“ татко, научи Kliuki.bg.

Диляна Попова

Диляна Попова вехне по Асен Блатечки, ама друг път!

Да, Диляна Попова от близо месец е обвързана с нов красавец, при това колега на Асен Блатечки. И това е самият Калин Врачански. Двамата с манекенката имаха опасна близост още преди месеци, но тогава Диляна не беше готова за нова връзка и помолила Калин за малко време.

Близки до чаровницата разкриха, че Врачански си бил изгубил ума по нея дотам, че бил готов да чака с години ако се наложи. Въпреки това, през цялото това време, той редовно посещавал Диляна и помагал с всичко, което може на нея и сина й.

„Водеше ги на разходки, на кино, в сладкарници. В началото Асен считаше това за обикновена помощ от приятел, но после осъзна, че е нещо много повече. На практика Калин Врачански не го е предал и не му отнема нищо. Защото Блатечки отдавна сам се отказа от тази жена. А за Диляна това си беше чист късмет“, шушукат из театралните среди на столицата.

Калин Врачански дава мило и драго, за да не липсва нищо на любимата му

Калин Врачански дава мило и драго, за да не липсва нищо на любимата му

Опарена от патилата си с Асен Блатечки, Диляна Попова дълго време се държала доста резервирано към Калин Врачански. След това обаче му показала какво е да те обича жена като нея. Към днешна дата двамата ставали все по-свързани и близки, а според запознати, не е далеч и денят, в който ще заживеят заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар