Брутален обрат: Истината за раздялата на Криско и Ася ще ви шокира! (тя е съсипана – разкрития)

Брутален обрат: Истината за раздялата на Криско и Ася ще ви шокира! (тя е съсипана – разкрития)
4.5 (90%) 2 votes

Криско и Ася Капчикова вече говореха едва ли не за сватба, когато всичко рухна!

Раздялата на рапъра Криско и любимата му Ася Капчикова гръмна като експлозив и се превърна в най-скандалната новина на деня. И не, защото двамата имаха връзка, а защото Кристиан Талев дори намекваше за нещо още по-сериозно с новата Мис Плеймейт – а именно съвместно съжителство и дори сватба.

Дни по-късно обаче, всичко рухна, а щастливо влюбената девойка от Девин си изплака очите. Още в понеделник Криско реши за уместно да обяви пред всички от личната си страница в мрежата, че се е отдал на разгул и разкошен живот на остров Бали, пише вестник „Всеки ден“.

Криско

Криско заряза Ася Капчикова, когато всички вярваха, че връзката им е наистина сериозна

Точно на Бали, където е мечтаното райско кътче за всяка романтична женска душа, рапърът обаче не покани Ася Капчикова. Хубавицата си остана в мръсната столица, откъдето на свой ред качи снимки – да се види и знае каква е работата.

„Криско се изплаши, какво има да му мислите?! Прави се на много сериозен и улегнал покрай познанството и работата си с хора като Маги Халваджиян и Саня Армутлиева, но всъщност си е още перушан. Еле пък във връзките с жени. Жалко, защото Ася го обича истински и не е като интересчийките, които си свалят гащите на всяко негово участие“, разкриха близки до рапъра източници, научи Kliuki.bg.

Вероятността на Криско да са му се свидили едни 2000 лева, за да заведе Ася на Бали, е повече от абсурдна, тъй като Талев вече не си знае парите. Причината за раздялата наистина е простичка и тя е, че го е хванало шубето от обвързване, както обясняват запознати.

„Защо да се дава само на една жена, каквато и да е тя, като може да си живее сладко и то без да се харчи, с всяка по-засукана хубавица. А и е още млад, не му е закъсняло времето за семейство и деца. Ася обаче се чувства страшно наранена и предадена. Срина се, милата. Не знаем вече откъде намира сълзи, за да плаче“, коментират близки до бившата вече двойка.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар