Истината за семейните отношения на Ники Михайлов!

Истината за семейните отношения на Ники Михайлов!
4.5 (90%) 2 votes

Ники Михайлов страда от малък и затова днес създава впечатлението на лекомислен човек, който обича само купоните и всички забавления!

Животът на Ники Михайлов не е от най-леките, въпреки всички спекулации

Животът на Ники Михайлов не е от най-леките, въпреки всички спекулации

За да се превърне в това, което е днес, Николай Михайлов е преживял доста неща. Не е лесно за нито едно дете на разведени родители. Не е било лесно и за Ники, който от съвсем малък е трябвало да остане да живее само с баща си и на практика майка му отсъства от живота му през цялото време, научи Kliuki.bg.

В наши дни вратарят не поддържал никакви отношения с жената, която го е родила. Нещо повече, той считал за своя майка мащехата си Мария Петрова, с която бил изключително близък. Когато тя се омъжва за баща му, той е едва 6-годишен, което го кара да обикне тогавашната гимнастичка като своя майка.

„Мария е най-хубавото нещо, което можеше някога да се случи на баща ми. Винаги съм я харесвал и много я обичам.“ – казва Ники Михайлов за своята мащеха.

Отношенията му със сестрите му също не били цветущи. По-голямата – Бисера, не била никак близка с него. Двамата рядко се чували, което е странно, защото са изживели заедно кошмара от раздялата на родителите си.

С по-малката си сестра – Елинор, която е плод на любовта между Боби и Мария, Ники Михайлов бил малко по-близък, понеже от години тя създавала проблеми на семейството и той се опитвал да я брани от пороците. Тя е тийнейджърка и макар вече да започва да влиза в правия път, когато е в България, именно батко ѝ много пъти я е избавял от неприятности, свързани с лоши компании или алкохол.

Тежкото детство обаче бележи Ники Михайлов завинаги. Той все още няма семейство, въпреки че повечето му колеги отдавна са женени и имат вече деца. Това донякъде се дължи и на проблемите между майка му и баща му, които са останали в психиката му, макар и най-вероятно на подсъзнателно ниво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар