Брутално: Матю Пери е сторил на Дженифър Анистън най-ужасното нещо за всяка жена!

Брутално: Матю Пери е сторил на Дженифър Анистън най-ужасното нещо за всяка жена!
4.7 (93.33%) 3 votes

Матю Пери се е изгаврил с женската чест на Дженифър Анистън, което е наистина върхът на падението!

Дженифър Анистън е преживяла най-неприятните си моменти в живота именно заради Матю Пери, който дори е извършил престъпление спрямо нея

Дженифър Анистън е преживяла най-неприятните си моменти в живота именно заради Матю Пери, който дори е извършил престъпление спрямо нея

Жестокостта на актьора, изиграл Чандлър Бинг, когато е пиян, наистина е огромна. Матю Пери преди години е причинил най-ужасното нещо на своята колежка Дженифър Анистън. В миг на нетрезвеност Матю е посегнал на най-милото на Джен – нейната чест и достойнство. Той е насилил известната като Рейчъл Грийн актриса.

Случката е станала преди около 15 години, малко след като Дженифър се венчала за Брад Пит. Интересното обаче е защо актрисата не се е оплакала на властите. Някои медии прогнозират, че не го е сторила, понеже Матю Пери е щял да влезе в затвора и по този начин да се провали сериалът „Приятели“, който беше истинска златна мина за всички от екипа му.

Това обаче е по-скоро вероятност. Факт е, че отношенията между Матю Пери и красивата Анистън са обтегнати от много време и доказателство за това е липсата на покана на Матю за сватбата на Джен с Джъстин Теру.

Конфликтът започва дори преди самото престъпление. Както писахме, Матю Пери се излага много по време на сватбата на Анистън с Пит, когато пред всички я злепоставя под влиянието на алкохол. По онова време актьорът е изживявал кошмарен период и се е напивал и друсал почти всеки ден.

Все пак, въпреки всичко сторено, Дженифър Анистън намира сили в себе си да продължи да работи с човека, причинил и едни от най-ужасните неща в живота. Тя отдава всичко на пороците му и затова му прощава, но не забравя. Затова днес е в лоши отношения с него, или по-скоро в никакви, защото двамата изобщо не се чуват, нито се виждат, пишат или комуникират по някакъв начин, узна екипът на Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар