Разкритие за Наско Колев смаза Иво Аръков (Мария Илиева просто няма милост)

Разкритие за Наско Колев смаза Иво Аръков (Мария Илиева просто няма милост)
3 (60%) 2 votes

Наско Колев се оказа щастливец, но това е удар по честта на Иво Аръков!

Наско Колев е най-добрият в живота на Мария Илиева дотук, което е удар по честа на Иво Аръков и останалите ѝ бивши

Наско Колев е най-добрият в живота на Мария Илиева дотук, което е удар по честа на Иво Аръков и останалите ѝ бивши

Уменията на Иво в леглото бяха поставени под съмнение от Евгени Минчев още преди година и половина, когато двамата бяха в Къщата на „ВИП Брадър“. Сега тази тема отново става шокиращо актуална, тъй като Мария Илиева е споделила пред своите приятелки, че най-добрият ѝ любовник в живота е Атанас Колев, научи Kliuki.bg. Явно точно заради физическите наслади певицата е вече почти година с рапъра.

Това обаче поставя в конфузна и леко унизителна ситуация всички други мъже, с които тя е била през живота си. Сред тях е и Иво Аръков, за когото се говореше преди 2 години, че е бил оставен от Мика Стоичкова точно поради несъответствие във физическата част на връзката.

Други мъже, които са минали през леглото на Мария Илиева, се предполага, че са Любо Киров и Люси Иларионов. Явно обаче и те не са били на нивото на младока Наско Колев, който успя да прикове вниманието толкова време на една от най-желаните неомъжени дами.

Припомняме, че младият варненец набра популярност, при това много голяма, чрез „Х Фактор 2013“, където Мария Илиева беше жури в няколко сезона поред. Тогава между тях нямаше нищо, най-вероятно понеже Наско беше непълнолетен, но след като чукна 18 г., веднага се забеляза увлечението на Мария по него.

Интересното е, че Атанас Колев нямал чак такъв опит с жените. Преди Мария Илиева, той имал само две гаджета, издават съучениците му. В училище не бил от толкова търсените момчета, което обаче се променило след появата му в „Х Фактор“.

„Наско е много скромно и интелигентно момче. Никога не се е държал надменно с останалите, въпреки че можеше да го стори, след като стана известен.“ – споделят познатите му във Варна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар