Сензация: Венета Райкова хвърли страшна бомба! (разкритието й шокира всички – СНИМКИ)

Сензация: Венета Райкова хвърли страшна бомба! (разкритието й шокира всички – СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова определено знае как да събуди интереса към себе си и да предизвика тотален шаш!

Венета Райкова втрещи всички. Бившата водеща на „Горещо“ и „Дневникът на Венета“ хвърли страшна бомба с разкритие, което никой не очакваше. А именно какво е правила през месеците, в които седеше без работа.

Ако щете вярвайте, но блондинката е станала… писателка. Да, книгата й дори вече е готова и ще бъде пусната в продажба навръх женския празник осми март, разкри самата тя на страницата си в социалната мрежа.

Венета Райкова

Венета Райкова станала писател, без никой да разбере

Творението на Венета Райкова се казва „Триумфът на кучките“ и по думите й, това ще бъде първата книга таблоид в България. На страниците на четивото, което прилича досущ на чиклит, ще видим историите на три героини, чиито прототип са реални родни звезди.

Едната е успяла бизнес дама, другата миска и идеал за красота, а третата известна чалга певица, пише на самата книга на Венета Райкова. Цената на творчеството й е 16 лева, а корицата е доста фамозна, видя Kliuki.bg.

Очевидно, след като се покри от светския живот, а и от телевизионния ефир, Венета Райкова се е затворила в дома си, за да съчинява първия си кандидат бестселър. Това обяснява и честите й срещи с доказаната писателка Людмила Филипова като не е ясно дали именно тя я е подтикнала да открие тази дарба в себе си.

Ето я и корицата на първото й творение

Ето я и корицата на първото й творение

Припомняме обаче, че Людмила Филипова е автор на наистина сериозни четива, написани с много познания, изследователски труд и безспорен интелект. Дали това ще присъства поне отчасти в „Триумфът на кучките“ е рано да се каже, но трябва да потърпим още малко.

Дали печатният таблоид на Венета ще се превърне в очаквания бестселър?!

Дали печатният таблоид на Венета ще се превърне в очаквания бестселър?!

„Как пък всички станаха писатели, бе?! Само дано и Венета Райкова не се превърне в автор на конвейер като Иво Сиромахов, който, завалията, пуска книжка на месец. Да се чуди човек да се смее ли, да реве ли“, коментират потребители по форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар