Обрат: Тези снимки на Диляна шокираха Асен Блатечки! (свалячът не вярва на очите си – виж тук)

Обрат: Тези снимки на Диляна шокираха Асен Блатечки! (свалячът не вярва на очите си – виж тук)
4.3 (85%) 4 votes

Асен Блатечки започна да бере плодовете на безхаберното си отношение към жените си!

Свалячът Асен Блатечки, на която малко жени могат да кажат „Не“, започна да бере плодовете на собственото си поведение и безотговорно отношение към собствените си жени, при това майки на децата му.

След като изостави любовницата си Диляна Попова още докато беше бременна със сина му Борил и се върна при Катерина Горанова (която кой знае защо го прие обратно), актьорът се задържа мирен за известно време. Което, разбира се, не продължи дълго.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не вярва, че Диляна вече отказва да е затворник в дома си и се отдаде на живот

Към днешна дата той върти страстна любов с колежката си Мария Силвестър и тотално е загърбил бащинските си задължения към малкия Борил. Диляна Попова обаче не му остана длъжна, видя Kliuki.bg.

Явно на красавицата й писна да играе ролята на Многострадална Геновева или на Пенелопа, която със сълзи на очи чака и минутката внимание от страна на любимия си. Не, това остана в миналото. Сега Диляна се е отдала на живот като си гледа кефа в прекрасната Доминикана, а Борил е поверен на грижите на майка й и сестра й.

„Да не е луда да си остави детето на Асен, който никакъв го няма. Той обаче полудя от гняв като разбра, че тя не само е заминала, но и се скъсва от купони в Доминикана. А като видя и снимките й с Коко, направо изригна. Без значение, че няма никакво право на това“, разкриват близки до Асен Блатечки.

Кадрите, които вбесиха сваляча Блатечки

Кадрите, които вбесиха сваляча Блатечки

Диляна Попова действително е в Доминикана с известния фотограф Костадин Кръстев – Коко и двамата очевидно си пасват перфектно. Блатечки обаче изорал земята, тъй като не проумявал как може една майка да си зареже детето толкова малко и да хукне по света.

„Значи тя да си седи вкъщи, а той може да хойка и да опъва мацка след мацка. Хайде де! Тези остарели и селски разбирания да си ги пробутва някъде другаде“, защитават Диляна нейните близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар