Светлана Василева разтърси с разкритие: Виж за кого се е сгодила и как! (неочаквани подробности)

Светлана Василева разтърси с разкритие: Виж за кого се е сгодила и как! (неочаквани подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Светлана Василева разказа цялата истина пред Гала в нейното предаване!

Светлана Василева наистина е сгодена. Това призна самата плеймейтка, докато гостуваше на Гала в нейното предаване „На кафе“ тази сутрин, видя Kliuki.bg.

Невероятното в случая е как е станала цялата тази приказка и истината, че пръстенът на русокоската е бил от… шоколадово яйце. Чиста пластмаса, да – няма лъжа или измама. А после ще говорят, че Светлана Василева била материално момиче…

Светлана Василева

Светлана Василева вече е щастливо сгодена, чакаме сватбата!

„С приятелят ми отидохме в Банско точно на Свети Валентин. Неочаквано обаче се скарахме – аз съм много темпераментна, което ми е една от лошите черти. Но, както и да е. Скарахме се, а той видя, че в хладилника в стаята ни има оставено шоколадово яйце. Предложи ми да го изям, че да се кротна. Така и направих. Но, когато го отворих, видях, че в него има пластмасов пръстен“, разказва Светлана Василева.

Щом зърнал пръстена, приятелят на блондинката моментално надушил в него пръста на съдбата. И паднал на колене пред Светлана с предложението да му стане официална годеница.

Любопитното е, че двамата били заедно едва от месец и половина, но се чувствали така, сякаш се познават от години, споделя самата Светлана Василева. Тя също вижда във връзката им знак отгоре, защото приятелката й Златка Райкова ги запознала. Тя била сигурна, че двамата са си един за друг.

„След като си дойдохме в София, той ми купи и истински годежен пръстен, но аз се радвам и на пластмасовия, и съм решила да си го пазя винаги. Защото важните неща не е задължително да струват пари“, философства доста променената напоследък Светлана.

Тя потвърди, че на сватбата с любимия й, кума ще бъде Златка Райкова. Което е повече от разбираемо – без нея нямаше да стане нищо от това, което сега Светлана нарича своята приказка.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар