Деян Донков смаза бременната Радина, вижте какво я кара да прави!

Деян Донков смаза бременната Радина, вижте какво я кара да прави!
5 (100%) 2 votes

Деян Донков отново даде свобода на трудния си нрав и жертвата пак е не друга, а бременната му половинка Радина Кърджилова.

Актьорската двойка на Деян Донков и Радина Кърджилова чакат първата си обща рожба съвсем скоро. За сексимволът на Народния театър това ще бъде второ бащинство, а звездата от Военния с трепет очаква да усети какво е да си майка за първи път. Противно на очакванията обаче, Деян е по-притесненият от двамата, разбра kliuki.bg.

Радина се е хванала за главата заради Деян

Радина се е хванала за главата заради Деян

Въпреки че вече е на зряла възраст и трябва да гледа по-рационално и спокойно на предстоящото щастливо събитие, Донков е обзет от истинска параноя да не се случи нещо с любимата му и наследника му. Актьорът се държи неприсъщо за иначе сприхавия му нрав. Стига и до крайности и е поставил Радина под импровизиран домашен арест.

Кърджилова се сбогувала с илюзиите за спокойна бременност, през която ще може да навакса със занимания, за които преди не ѝ е оставало време. Деян Донков категорично ѝ е забранил да излиза по кафета с приятелки, както и на места, където има струпвания на хора. Забраната не търпяла изключения най-вече в сезона на гриповете. За да се предпази от върлуващите бацили, актрисата била заставена да носи хирургическа маска на лицето, която да стопира вирусите, пише hotnews.bg.

Освен това Радина е ограничила професионалните си ангажименти до минимум, а скоро съвсем ще ги прекрати. В актьорската гилдия нейната бременност и поведението на Деян са една от най-коментираните теми. Колегите им се чудят какво му е станало на бъдещия баща, че да се вайка толкова. Причината е ясна. Преди две години двойката загуби дете след спонтанен аборт, което е направило актьорът повече от притеснителен. Но все пак си остава подозрително защо по-травмираният от този факт не е Радина. Деян Донков може да има и други притеснения, които не е споделил, а може просто истински да се вълнува, че ще става баща отново и не иска нищо да помрачава щастието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деян Донков смаза бременната Радина, вижте какво я кара да прави!”

  1. Ев

    февр. 28. 2016

    Тъпа статия. Нищо шокиращо в поведението на един родител. Естествено е да се съобразява със бременността и, а не да наваксва хойкане по заведения, където никой няма да се съобрази със състоянието и и ще диша отрови. Никога не ми е бил симпатичен поредният БГ секс символ , но в случая е прав. Млякото не се праши, ако е покрито.

Добавете коментар