Не е за вярване: Хвърлиха бомбата с потресаващо разкритие за Мая Савова! (подробности)

0

Мая Савова и истината за нея скриха шапката на всички, как е възможно това?!

Съпругата на спортния гуру Крум Савов – Мая Савова потресе всички с истината, която излезе на бял свят. Всъщност точно определението „съпругата на Крум Савов“ влудява блондинката от години насам и я превърна в това, което е към днешна дата. А именно жена с наченки на анорексия, разкриха близки до семейството й източници.

През последно време Мая Савова не приличала на себе си и сериозно плашела половинката си Крум Савов. Тя почти не се хранела и измъчвала тялото си с непосилни тренировки, само и само да се види привлекателна и красива в огледалото.

Мая Савова
Мая Савова се е променила коренно, близките й не могат да я познаят

Тази шокираща промяна в иначе чаровната фармацевтка Мая Савова (каквато е по образование), настъпила след като тя слязла от екран като водеща. Припомняме, че години наред Мая грееше на екрана – първо с бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, а след това и с Жени Калканджиева.

Фактът, че вече не е сред телевизионните лица и хората започнаха да я забравят, така бръкнал в съзнанието на блондинката, че тя се променила тотално, разказват запознати.

„Мая страда много като я пишат единствено като жената на Крум Савов. Тя иска той да бъде мъжът на Мая Савова, иначе се чувства комплексирана. Но манията й стигна дотам, че започна да обикаля все по-често по телевизии и сама да се предлага за участие в предавания. Което граничи с лудост“, коментират познати на Мая пред вестник „Ретро“.

Последната изява на Савова бе в предаването „Мама готви по-добре“, където насади и двете си деца. И макар че малките видимо не искаха да бъдат пред камерите, майка им не спираше да навира тях и най-вече себе си в очите на зрителите.

Откъде ли е този комплекс и фикс идея за слава и известност?! Да не би Крум Савов да я потиска по някакъв начин, умуват техни познати.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.