Гришо, гледай добре! Няма Маша, няма Никол, тази българка е двойно над тях! (СНИМКИ)

Гришо, гледай добре! Няма Маша, няма Никол, тази българка е двойно над тях! (СНИМКИ)
4.3 (86.67%) 3 votes

Григор Димитров определено има какво да види, защото докато търчи по какички, има негова колежка, която му пасва и по визия, и на години, а и по националност!

Гришо е един от най-харесваните мъже в света към този момент. Макар да няма още дори 25 г., нашият тенисист успя да плени сърцата на много красиви жени като Мария Шарапова и Никол Шерцингер. И двете обаче са по-възрастни от него, каквато е и друга негова бивша изгора – Серина Уилямс.

Странно защо Григор Димитров търчи все по какички, при положение че има също толкова красиви жени и на неговите години, а и леко по-млади. Има ги в самата му професия, но по-интересното е, че ги има и в България.

Kliuki.bg излага на вниманието ви именно една такава дама. Тя е считана за най-красивата ни тенисистка. Нейното име е Ани Вангелова, по която полудяват всички мъже през последните години.

Да, Ани не успява да пробие в тениса до момента и се намира на незавидната позиция 871 в ранглистата, но това едва ли би имало значение за Гришо. Тя е идеална партия за първата ни ракета, защото е само на 22 г., а и за мъжете е също толкова привлекателна, колкото считат Григор за жените, ако не и повече.

Ани Вангелова е родена в София и от малка се занимава с тенис. Успоредно тя развива и своята женственост – нещо, което някои тенисистки забравят да сторят. Това я превърна в номер едно по визия сред родните ни женски ракети, но същевременно е и последна от тях в ранглистата.

Определено Ани е по-привлекателна дори от Маша и Никол, което е доста трудно. Оставяме на вас да прецените истината, но смятаме, че тя е повече от очевидна.

Ани Вангелова впечатлява всички мъже

Ани Вангелова впечатлява всички мъже

Невероятна!

Невероятна!

22-годишната Ани много повече подхожда на 24-годишния Григор Димитров, отколкото 37-годишната Никол

22-годишната Ани много повече подхожда на 24-годишния Григор Димитров, отколкото 37-годишната Никол

Ани Вангелова - тенисистката, станала известна най-вече с красотата си!

Ани Вангелова – тенисистката, станала известна най-вече с красотата си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гришо, гледай добре! Няма Маша, няма Никол, тази българка е двойно над тях! (СНИМКИ)”

 1. анонимен

  февр. 26. 2016

  Тази става за Плеймейт, но за тенисистка едва ли! Нека си вземе 5-те мин, слава и до там! А, колкото до сравнението, което правите с Никол Шерцингер и Пария Шарапова е меко казано смехотворно!

 2. Hili

  февр. 26. 2016

  Може пък Гришо да харесва сериозни жени, които постигат нещо в професията си: ето Маша играе добре тенис, Шерцингер пее и прави шоу добре. И не само го правят добре, ами са и сред първите в света. Явно, момчето не е глупаво. Не случайно е доста добър и известен, той има стремежи и се заобикаля със значими хора. Той си знае работата :)))))

 3. trhyht

  февр. 26. 2016

  Такива снимки има САМО в сайтовете за компаньонки. 50 евро на час, за групи – отстъпки.

Добавете коментар