Шок: Страшна трагедия разделила Гена Трайкова и Венелин Петков! (истината ще ви втрещи)

Шок: Страшна трагедия разделила Гена Трайкова и Венелин Петков! (истината ще ви втрещи)
4 (80%) 2 votes

Гена Трайкова и Венелин Петков бяха заедно дълги години, а тя и до днес остава в сърцето му!

Венелин Петков и Гена Трайкова години наред бяха пример за стабилна и уважавана двойка, а връзката им не на шега вървеше към сватба и създаване на семейство. Затова неочакваната им раздяла вцепени кръга от най-близките им хора, които очакваха всичко друго, но не и такъв завършек на любовта им.

Днес обаче се разбра, че Венелин Петков още таи силни чувства към Гена Трайкова, която останала в сърцето му завинаги. За жалост, вината у него взима превес нас обичта, а Венелин Петков никога няма да си прости стореното, разкриха шокиращо източници, близки до шефа на новините по Би Ти Ви.

Венелин Петков

Гена Трайкова още не може да преживее болката от тази трагедия, за която винаги ще обвинява Венелин Петков

Оказа се, че раздялата между Гена Трайкова и Венелин Петков е причинена от страшна трагедия, която преобърнала тотално живота на русокосата журналистка. А именно загубата на детето, което е щяла да роди на половинката си.

Да, през далечната вече 2003-та година, Гена Трайкова разбира, че е бременна от любимия си. Щастието й е безумно и тя няма търпение да гушне в прегръдките си тяхното детенце. Какъв бил ужасът й обаче, когато самият татко в лицето на Венелин Петков отсякъл, че не го желае. И настоял Гена да направи светкавичен аборт, издадоха жестоката тайна близки до тях хора, пише столичен вестник.

„Гена рухна. Не искаше и да чуе да маха бебето, но Венелин по онова време беше непреклонен. Каза й, че е още твърде млад и иска да се съсредоточи върху кариерата си. Не можеше и да си представи, че няма да спи по цели нощи, за да дундурка бебе. На практика той я застави да направи това, което тя и до днес не може да си прости. А още повече на него“, разкриват източниците.

Оттогава насам пукнатината в отношенията им ставала все по-голяма, а към днешна дата вече прилича на пропаст. Венелин Петков на няколко пъти опитал да възобнови отношенията си с Гена Трайкова, но тя не искала и да чуе за него.

Шефът на новините страда много, защото така и не успял да открие заместничка на Гена в сърцето си и никоя жена не му се струвала толкова достойна, колкото е тя.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Страшна трагедия разделила Гена Трайкова и Венелин Петков! (истината ще ви втрещи)”

  1. Криста

    февр. 26. 2016

    Колко е вярно не знам, но да ви таковам кариерите. Всеки с кариера е с разбито семейство или с липсващо такова…

Добавете коментар