Ваня Костова от „Тоника“ хвърли жестоко признание!

Ваня Костова от „Тоника“ хвърли жестоко признание!
4.7 (93.33%) 3 votes

„Тоник СВ“ е една от вечните емблеми на българската музика, а Ваня Костова винаги ще бъде основна фигура в нея!

Ваня Костова от "Тоника" изобщо не съжалява за раздялата с Ева и Гого

Ваня Костова от „Тоника“ изобщо не съжалява за раздялата с Ева и Гого

От 30 години насам членовете на „Тоника“ и различните формации на групата се намират в скандали и конфликти. Една от тези, които първа започна войната – Ваня Костова, проговори за отношенията си със своите колеги. В интервю за „Уикенд“ певицата, която изпълняваше ролята на основен вокал в групата, направи неочаквано и дори твърде жестоко признание, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Ваня не съжалява ни най-малко за раздялата си с Ева Найденова и Виолета и Красимир Гюлмезови, които се отделиха под името „Тоника Домини“. Нещо повече, Костова дори ги обявява за „душмани“ на групата, които са работили 35 години против нея. Интересното е, че в това число тя слага и Гого, който вече не е сред живите, но това явно не я трогва чак толкова, за да храни топли чувства към него.

„Лека му пръст на Гого, Ева да бъде жива и здрава, но няма как да ми липсват онези, които се бореха 35 години да затрият „Тоника СВ“.“ – признава с неприязън Ваня Костова.

Тя е вокал на групата в продължение на 6 години (1980 – 1986 г.), след което решава да започне солова кариера. Като основна причина за напускането ѝ се счита конфликт именно с Ева и Гого, които са имали други идеи за групата. През годините обаче Ваня многократно се е завръщала в „Тоник СВ“, главно за концерти. Такъв предстои и на 9 март в НДК.

„Винаги е приятно да се съберем заедно и да изпеем своите песни. Чакам го с нетърпение.“ – казва Ваня.

От известно време тя пее и със сина си Боян, който въпреки че е дипломиран лекар, предпочита да прави кариера в музиката. Очаква се след няколко дни и той да се включи в концерта.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ваня Костова от „Тоника“ хвърли жестоко признание!”

  1. Гергана Петрова

    февр. 27. 2016

    Харесвам песните, изпълнотелите, боготворя гласовете им, но клюките отблъскват и не искам да го знам. Завистта, според мен, е заболяване от миналия век и никак не ни подхожда.

Добавете коментар