Камен Воденичаров си отдъхна, любовта на живота му ще живее!

Камен Воденичаров си отдъхна, любовта на живота му ще живее!
3.7 (73.33%) 6 votes

Камен Воденичаров вече може да бъде спокоен!

Камен Воденичаров има един мъж, който е бил по-специален в живота му

Камен Воденичаров има един мъж, който е бил по-специален в живота му

Бившият кукувец Камен Во от месеци се тормозел от страх, че мъжът, когото най-много е обичал през живота си, може да умре. След като Марко Бонев беше покосен от два инсулта, Воденичаров започнал да страда, че може повече да не го види. Затова той приел страхотно новината, че бившата му изгора вече е добре и ще живее, както твърдят лекарите.

Марко Бонев ще живее

Марко Бонев ще живее

Камен и Марко се запознаха покрай „Ку-ку“, където и двамата работеха. Първият, както всички знаем, беше един от основателите на предаването и същевременно водещ, както и актьор в него. Другият изпълняваше ролята на репортер, когато се налагаше да се правят интервюта извън студиото.

Връзката на Камен Воденичаров с Марко Бонев приключи неочаквано, поради което пътищата им се разделиха и в професионален план. След това Бонев работи за известно време като радиоводещ, но проблеми със здравето го пенсионираха рано-рано, припомня Kliuki.bg.

Двата инсулта, които за малко не отнеха живота му, не са първият сблъсък на Марко Бонев със смъртта. Преди десетина години автомобил връхлетя върху него в центъра на София и това го направи куц до живот. Тази злощастна случка го пенсионира по болест, но парите, които прибирал от държавата, наброявали едва около 150 лв. месечно, което няма как да му стигне за лечението.

За щастие, бившият радиоводещ е получил благотворителна подкрепа и именно със събраните от добри хора пари в момента той вече е извън опасност и се възстановява успешно, както писа и в. „Уикенд“.

Камен Воденичаров също помогнал на бившия си с финансови средства, но и актьорът отдавна не е толкова добре с парите, колкото някога беше, особено след обира, на който стана жертва преди година. Въпреки че в момента излиза с друг, Во още таял чувства към Бонев и много се радвал, че той ще живее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар