Жени Калканджиева върна Тачо у дома, но на висока цена!

Жени Калканджиева върна Тачо у дома, но на висока цена!
3.8 (76%) 5 votes

Жени Калканджиева си го връща на Стефан Манов, който не може да реагира по никакъв начин!

Жени Калканджиева така и не забрави греховете на Тачо

Жени Калканджиева така и не забрави греховете на Тачо

Красивата Миска Евгения Калканджиева от известно време отново живее на съпружески начала с Тачо, но това се оказва истински кошммар за него. Не е ясно обаче дали двамата консумират отново любовта си или са просто съквартиранти.

Като бизнесдама и ангажирана постоянно жена, Жени изобщо не можела да поддържа жилището си чисто. По принцип плащала на домашна прислужница, но през последните месеци имала финансови затруднения и решила да си ги спести, назначавайки за помощник своя съпруг. Той трябвало да върши цялата домакинска работа, а в замяна живеел при жена си и сина си. Парадоксалното е, че дори получавал нещо като заплата, защото нямал работа, а все пак му трябвали някакви джобни.

Така Жени Калканджиева си решила два проблема наведнъж. От една страна си намерила далеч по-евтин човек, който да върти домакинството, а от друга – можела успешно да го унижава, наказвайки го за множеството му изневери.

Тачо не се грижел само за чистотата на дома, но и за всички други домакински задължения. Най-много умеел да се изявява в кухнята, където правел на семейството си невероятни вкусотии. Жени Калканджиева обожавала неговата мусака, а самата тя била скарана с печката и котлона, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Жени изхвърли за първи път Тачо от дома си преди 2 години, когато го хвана да кръшка със Зорница Линдарева. Той дори живя при Зори за около две седмици, но все пак съпругата му го прибра след това.

Последва съвместното им участие във „ВИП Брадър“, което направи Стефан Манов финансово самостоятелен поне за кратко. Видял се с тлъстия хонорар от предаването, Тачо този път сам напусна жена си и за няколко месеца цяла София го наблюдаваше с различни хубавици  по заведенията. След като изхарчи парите обаче, той се принуди отново да моли Жени за прошка. Тя му я даде, но явно на висока цена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар