Ева Лонгория получава съкрушителни удари!

Ева Лонгория получава съкрушителни удари!
5 (100%) 3 votes

Ева Лонгория вече осъзнава, че този мъж в живота ѝ не е като останалите!

Ева Лонгория получава удар след удар, но не се отказва от любовта

Ева Лонгория получава удар след удар, но не се отказва от любовта

Красавицата от „Отчаяни съпруги“ трябваше да понесе удар от своя любим Хосе Антонио Бастон. Проблемите помежду им започнаха веднага след техния годеж. За 2 години те бяха в изрядни любовни взаимоотношения, но когато ги официализираха, което се случи в Дубай преди 2 месеца, изведнъж нещата се промениха към лошо.

Оказва се, че мексиканският тв бос искал да има деца от Ева Лонгория. Това винаги е било един от страховете на актрисата, която разруши три брака поради твърдото си решение да не става майка никога. Този път обаче мъжът до нея бил наистина перфектен в нейните очи и затова не искала да я напусне, но не искала и да забременява.

„Нямам майчински чувства. Мислех, че с времето може да се появят, но това не стана. Не мисля някога да имам деца, просто не е в приоритетите ми.“ – каза преди време Ева Лондория.

Тя доста прилича на героинята си от „Отчаяни съпруги“, но Габи все пак накрая склони и имаше две деца от своя мъж. Ева обаче вече е на 40 г. и все още не иска да става майка. Това може да стане голяма пречка за бъдещата ѝ сватба.

Хосе Антонио доказва с всяко свое действие, че не е като предишните мъже на Ева, които са се оставяли да бъдат командвани и манипулирани. Милионерът вече поискал предбрачен договор и бил непоклатим за неговото подписване. Това е още един удар по честта на Лонгория, която по този начин ставала несигурна в любовта на годеника си.

За да не изпусне добрата партия обаче, се очаква актрисата да приеме всички условия на любимия си. Тя била луда по него и този път имала намерение той да бъде последният ѝ съпруг, узна Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар