В очакване на Оскарите!

В очакване на Оскарите!
5 (100%) 2 votes

В очакване на Оскарите – нощта на наградите „Оскар“ дойде и очакванията отново са големи, публиката се вълнува, критици, медии, звездите още повече.

Всички ние от малкия екран ще изживеем отново нощта на номинациите и наградите с трепет, защото всеки вече си има фаворити и иска да ги види със статуетката в ръце. И все пак какви са тази година избраните, колко по-добри са от предните, дали ще има изненади, нека и ние да коментираме, часове преди голямата нощ на Оскарите за 2016-та година.

Вече се коментира многократно талантливият, но все още никога отличен Леонардо ди Каприо, който е отново с номинация. Той ще се конкурира с Мат Деймънт и други също доста добри творци за най-добра мъжка роля. След множеството спекулации и всевъзможни анализи, интригата дали тази година ще получи този заслужен за него от години Оскар са все по-силни, защото талантът му е голям, ролите – знаменателни, но все нещо не достига. Е, разбира се, и сега мнозина от анализаторите предположиха, че отново не е той най-добрият с филма и ролята си в „Завръщане“, поради посредствения сюжет и липсата на много реплики за героя му. Но все пак филмът е отличен с най-голям брой номинации и това предвещава успехи, а нека не крием, че е направен с високо качество, реалистичен и много напрегнат в действията разказ.

Кои ще са щастливците тази вечер?

Кои ще са щастливците наградени тази вечер?

Отново има редица добри филми като „Марсианецът“ – един фантастичен, но много реално представен сюжет и доста добри роли, музика и ефекти. Но един от претендентите за филм на годината и още редица номинации е определено заслужаващият признание и награда – „Мостът на шпионите“, както и не на последно място да не пропуснем да споменем знаменитата сага „Междузвездни войни“.

От изданието Kliuki.bg също очакваме новите наградени. Надяваме се да има и хубави изненади, които скоро да коментираме пак тук!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар