Снежана Макавеева е нанесла голям удар на Люси Дяковска

Снежана Макавеева е нанесла голям удар на Люси Дяковска
4 (80%) 3 votes

Люси Дяковска е получила доста неочакван удар от Снежана Макавеева!

Снежана Макавеева за кратко беше тръпката на Люси Дяковска

Снежана Макавеева за кратко беше тръпката на Люси Дяковска

След като преживяха кратък романс, двете дами вече са разделени. Този път Люси не правела драми, тъй като не е била влюбена в Снежана, но болката ѝ се е оказала голяма, защото не е очаквала точно това да ги раздели, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че актрисата от „Под прикритие“, за разлика от певицата, харесвала и мъже. Именно мъж ги е разделил, което шокирало Дяковска. След прекарано известно време на другия бряг, Макавеева потърсила промяна и я намерила в мъжките ласки. Това наранило доста звездата от No Angels.

Така двете чаровници поели по различни пътища. Снежи, която е едва на 25 г., в момента била на мъжка вълна и сменяла често младежите в леглото си. Люси Дяковска пък се забавлявала с жени, като се твърди, че последната от тях е доста мъжествена германка.

Откакто Камелия я напусна, Людмила не спира да получава удар след удар. По ирония на жестоката съдба тя винаги е в позицията на изоставена, което я поставя често в унижение. За известен период имаше връзка в Германия, привлечена от разведена красавица, но и там нещата не се получиха.

Разликата в годините със Снежана Макавеева едва ли е изненадала някого. Люси отдавна е показала, че харесва по-млади от нея жени. За нея се говореше, че по време на „Х Фактор“ е била пленена от красотата на не една или две от участничките, но дали е имала с тях нещо повече, никой не знае.

„Люси е много добър човек и всички се възползват от това. През годините получи нечовешки удари от жени, които е обичала, но винаги се изправя. Тя е с много силен характер, всичките ѝ познати ѝ се възхищават.“ – казват приятелите на Люси Дяковска.

Подобно на Снежана, и Людмила е имала в миналото си връзки с мъже, но това е било в доста младите ѝ години. Публична тайна е, че тя се е ориентирала изцяло към жените след насилване от страна на мъж. Така се отвратила от мъжете и решила да се отдаде изцяло на женската любов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар