Гонзо още гасне по Калина Паскалева

Гонзо още гасне по Калина Паскалева
4.3 (86.67%) 3 votes

Георги Иванов, наричан просто Гонзо, вече няколко години не може да си избие Калина Паскалева от главата! Футболната „синя“ легенда разказвал на всички колко я бива писателката и как съжалявал за пропуснатия шанс да бъде повече време с нея!

Георги Иванов - Гонзо не може да си избие от главата Калина Паскалева, тя остана там завинаги

Георги Иванов – Гонзо не може да си избие от главата Калина Паскалева, тя остана там завинаги

Футболната икона на „Левски“ Георги Иванов отдавна кръшка на жена си Мариета, но една от хубавиците, с които е бил, заема по-специално място в неговото съзнание. Това е писателката и журналистка Калина Паскалева, която преди няколко години имаше мимолетна авантюра с Гонзо. Тогава бившият национал едва не разби брака си, след като чернокосата изкусителка му завъртя тотално главата, припомня Kliuki.bg.

Всъщност се оказва обаче, че и до днес Гонзо не можел да забрави уменията на писателката в леглото. Той разправял на всички, че никога не е имал по-надарена и същевременно добра в ласките жена. Легендата на „Левски“ все още опитвал да се свърже с Калина, но тя категорично го отрязвала.

Интересното е, че каквито и красавици да са минали през кревата на Георги Иванов, той помнел най-вече Паскалева. У нея намерил нещо, което другаде не успял. Може би фактът, че тя е по-умна от останалите жени, с които обикновено си ляга Гонзо, приковал така вниманието му.

Припомняме, че Калина Паскалева е една от най-скандалните журналистки в България. Тя обаче не е скандална по отношение на работата си, а заради личния си живот. Започнала като момиче на повикване и мутреса, Калина се развива чак до журналистка и писателка. Един ден тя просто решава да си промени живота и започва да учи усилено.

През последните 10 години брюнетката спечели повече пари от риалити формати, отколкото от професията си. Тя се прочу в „Островът на изкушението“, а преди година и половина я гледахме и в „Биг Брадър Ол Старс“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар