Скандално: Виж какви ги върши Деси Стоянова в личния живот! (истината за водещата шокира)

Скандално: Виж какви ги върши Деси Стоянова в личния живот! (истината за водещата шокира)
4.8 (95%) 4 votes

Деси Стоянова изобщо не е толкова тиха и уравновесена като на екрана!

Партньорката на Сашо Кадиев – Деси Стоянова изуми всички с разкритието какви ги върши, когато не е пред камерите. Тя се оказа твърде различна от улегналия и уравновесен образ, който всеки ден представя на зрителите.

Деси Стоянова скандализира родители с поведението си спрямо децата си и особено с това как шофира, когато те са при нея. Водещата взима отрочетата си от уроци по-късно следобед, тъй като дотогава е заета в телевизията. Съпругът й Велислав Русев обаче имал доста повече ангажименти и затова домашните задачи често се падали на Деси.

Деси Стоянова

Деси Стоянова кара като джигит на пътя, въпреки че зад нея са децата й

Репортери на вестник „Ретро“ обаче успяха да заснемат водещата, докато прибира близнаците си Краси и Стефо от занятия и останаха изумени от факта, че водещата кара като бясна из булевардите на столицата. Деси Стоянова буквално се държала като джигит на пътя и форсирала автомобила си с бясна скорост.

„Докато децата й седяха на задната седалка, Деси Стоянова шофираше колата и едновременно с това говореше по телефона. После съвсем спокойно си извади банан и започна да го яде, като не пропускаше да изпреварва минаващите до нея коли. Ако е сама, да шофира, както си иска. Но при деца до нея, това си е жив скандал“, коментират източници на състезателните умения на Деси Стоянова.

Деси Стоянова прибира хлапетата си след работа

Деси Стоянова прибира хлапетата си след работа

Между другото, не може да не отбележим, че и колегата й Сашо Кадиев също не е сред най-внимателните водачи на пътя. Очевидно двамата си приличат по нервното каране и вечната забързаност – явно породена от стресовата им работа в телевизията.

Водещата говори по телефона и яде докато шофира

Водещата говори по телефона и яде докато шофира

„Каквото и да ти е на главата обаче и колкото и да бързаш, подобно поведение на улицата е недопустимо. Трябва да им хакнат едни актове, че да се освестят нашите звезди. Като стане белята, никой няма да се интересува дали си известен, или не“, коментират очевидци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар