Омагьосана от Гришо: След Маша, Серина Уилямс намрази и Никол!

Омагьосана от Гришо: След Маша, Серина Уилямс намрази и Никол!
5 (100%) 1 vote

Серина Уилямс все още е влюбена в Григор Димитров и това е повече от видно!

Серина Уилямс остана омагьосана от Григор Димитров завинаги

Серина Уилямс остана омагьосана от Григор Димитров завинаги

Гришо явно е от мъжете, които трудно биват забравени от жените, с които са били. Серина Уилямс е една от тези, които не могат да преодолеят жестоката реалност. А тя е, че нашият тенисист се е позабавлявал за няколко нощи с чернокожата си колежка, след което се е прехвърлил към други красавици.

Серина прие много зле връзката на Гришо с прелестната Мария Шарапова. Преди 3 години и половина дори си позволи публично да нападне българина и индиректно да обиди Маша. Най-добрата тенисистка в момента обяви Гришо тогава за мъж с кораво сърце, припомня Kliuki.bg.

Сега историята донякъде се повтаря. Серина Уилямс все още не е превъзмогнала Григор Димитров. Тя го избягвала по всевъзможен начин, а за Никол Шерцингер разправяла на всички, че не става за сериозна връзка и че Грищо е сгрешил много.

Според някои слухове, когато узнала преди около година, че Григор и Мария имат проблеми, Серина отново опитала да се свърже с нашата звезда, но той не проявил никакъв интерес. Това още повече озлобило американката срещу Грищо и я настройло срещу всички жени, които той харесва.

Самият Григор Димитров пък се срамувал от връзката си със Серина Уилямс, която макар и кратка, стана достояние за целия свят. Имайки предвид красавиците, които бяха с него след това, становището на Грищо по въпроса със Серина изглежда логично.

„Григор Димитров омагьосва жените и никоя не го забравя. Дали Никол Шерцингер също ще остана завинаги пленена от магията му?“ – чудят се зад Океана.

Въпреки че жените не му влияят добре на кариерата и вече е дори извън топ 20, Гришо продължавал да се чувства като щастливец, тъй като е имал в леглото си някои от най-известните и красиви дами в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар