Шок и ужас в „София Ден и Нощ“: Истината за реалните София и Сабина ще ви втрещи! (СНИМКИ)

Шок и ужас в „София Ден и Нощ“: Истината за реалните София и Сабина ще ви втрещи! (СНИМКИ)
4 (80%) 10 votes

София и Сабина от „София Ден и Нощ“ изправиха косите на екипа!

Поредицата „София Ден и Нощ“ определено е един от успешните родни проекти и се радва на завиден брой зрители. Историята за симпатягите, делящи една квартира обаче, няма нищо общо с реалните отношения между актьорите. Които са всичко друго, но не и приятели.

В най-голяма степен това се отнася за дружките София и Сабина, които в сериала питаят огромна обич една към друга. Точно затова феновете на „София Ден и Нощ“ останаха втрещени от новината, че двете актриси не могат да се гледат и на снимка. Те буквално не се понасяли.

София Ден и Нощ

София и Сабина от „София Ден и Нощ“ се сбиха по време на снимки

„Всеки път по време на общи снимки, момичетата изригват една срещу друга, а екипът не може да заснеме сцените часове наред. Не знаем какво всъщност делят двете, но крясъците и обидите им една към друга, са ужасяващи. Нещо повече, по време на едни от последните епизоди, те се сбиха – буквално се заскубаха за косите“, разкриват източници от кухнята на сериала.

Операторите и режисьорът едва не си глътнали граматиката, когато по време на поредната сцена, София и Сабина се нахвърлили една върху друга и се сбили. Последвали грозни думи от рода на „проста селянка“ и „грозна свиня“, а колегите им се хвърлили да ги разтървават.

Единствените, които се сдушили дотам, че били неразделни и в живота, са Коки и Митко. Двамата актьори редовно се забавлявали заедно и се събирали ту в дома на единия, ту на другия.

Сабина не може да гледа София, никой обаче не знае защо

Сабина не може да гледа София, никой обаче не знае защо

Митака обаче предизвика доста спорове относно ориентацията си, след като цъфна с „тоалетно селфи“ заедно със скандалния Ники Китаеца. Кристиян Кирилов, както е истинското име на Митака, е запален фитнес маниак, а злите езици моментално надушиха, че Китаеца му е хвърлил око след като жена му Виолета го натири от дома им.

Митко и Ники Китаеца предизвикаха сензация в жълтите медии

Митко и Ники Китаеца предизвикаха сензация в жълтите медии

Дали в това има някаква истина, или не, още не е ясно. Но Митака е определено един от най-харесваните мъжки образи в сериала заради перфектното си тяло.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок и ужас в „София Ден и Нощ“: Истината за реалните София и Сабина ще ви втрещи! (СНИМКИ)”

  1. Захари

    Ное. 23. 2016

    Така наре

  2. Захари

    Ное. 24. 2016

    Така наречената Сабира е ужасно злобна и дразнеща. Работи . като рецепционистка е Камаларис груп на Околовръстен път 257. Много е смешна с държанието си на шефка на цялата фирма, като всъщност е една проста секретарка- не я искат никъде. Изглеждаше и бременна 😉 ако не вярвате отидете нагости : )

Добавете коментар