Развод за Ива Софиянска и Антон Божков! Кой подпали семейното гнездо?

Развод за Ива Софиянска и Антон Божков! Кой подпали семейното гнездо?
4.4 (88.57%) 7 votes

Ива Софиянска и Антон Божков претърпяват криза в брака си, вината за която е на един от тях.

Семейството на богатите и известни наследници Ива Софиянска и Антон Божков изгледаше като от приказка, но май ще се окаже, че тази приказка е написана от друг, а не от тях самите. Нагледното щастие започва да се пропуква, а през цепнатините все повече се подават различията между съпрузите и съмненията, че техния брак е по сметка и са сватосани от родителите си, научи kliuki.bg.

Ива иска да купонясва

Ива иска да купонясва

От известно време семейната идилия е заместена от непрестанни скандали. Основната причина за неразбирателството между Ива и Антон са различните им виждания за съвместен улегнал живот. Софиянска не може да си се представи като средностатистическа майка на две деца, която върти домакинството и покорно чака мъжа си вечер след работа. Щерката на бившия кмет на столицата няма никакви намерения да скъсва с моминския начин на живот. Божков пък не се знае още колко ще я търпи.

Ива не само че обичала да се прибира в семейния дом в малките часове на нощта, но и купоните ѝ стрували скъпо в буквалния смисъл на думата. Софиянска пръскала по 300-400 лева на вечер в най-тузарските заведения в столицата, където се подвизавала в приятелска компания. Тя е разпознаваемо лице от родния светски живот и нямала никакво намерение да променя този факт, защото вече е съпруга и майка. Антон пък е на другата крайност – не обича да привлича внимание и доста рядко придружава половинката си, пише retro.bg.

Разбира се, Божков-младши не се е лишил изцяло от изкушенията на нощния живот, но въобще не може да се конкурира със запоите на жена си. В повечето случаи той кротко седял вкъщи с децата си или излизал спокойно с авери, докато наследниците им са поверени на грижите на доверени жени. В един момент се оказва, че май само децата са останали свързващото звено между Ива Софиянска и Антон Божков, а милионерският син все по-често започва да се замисля за развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар