Бременната Есмер изригна: Виж какво изкрещя на Благой след изневярата му със Силвия! (СНИМКИ)

Бременната Есмер изригна: Виж какво изкрещя на Благой след изневярата му със Силвия! (СНИМКИ)
4.3 (85%) 4 votes

Бременната Есмер Омерова категорична, че няма да прости на Благой Георгиев!

Благой Георгиев се издъни жестоко за пореден път. Футболистът ясно доказа, че никоя жена не може да го промени и да го накара да се излекува от зависимостта си към изневери и безразборни връзки.

Само преди броени дни, Благой Георгиев бе засечен в дискотеката на Константин, където се натискаше като подивял със Силвия Теодосиева. Мацката спечели титлата „Лейди България Юнивърс“ и разбира се, моментално се наби в очите на палавия футболист.

Благой Георгиев

Есмер Омерова не иска и да чува вече за Благой Георгиев

„Благой Георгиев се загледа по Силвия още навремето, когато мачкаше чаршафите с бившата на Христо Сираков – Биляна Евгениева. Двете са приятелки и Джизъса яко наточи лиги по Силвето. Но някак си, тогава работите не му се получиха така, както днес. Есмер обаче е съкрушена и се закле, че няма да му прости това предателство“, разкриха близки до Благой Георгиев.

Който още вчера, след като изневярата му стана всеобщо достояние, получил жесток смс от Есмер Омерова. В него, бременната му съпруга била категорична, че не иска повече да вижда неверника и му забранила да припарва до нея в дома й в Русия.

„Сама ще отгледам детето си, не му трябва баща като теб. Ходи си при парцаланите и забрави за мен. На мъж като теб, там му е мястото – при златотърсачките и използвачките. Мръсник такъв“, изстреляла в два поредни смс-а Есмер Омерова.

Ето я ябълката на раздора за Есмер и Благо

Ето я ябълката на раздора за Есмер и Благо

Бесът на Есмер полял като леден душ Благой Георгиев, който тайно се надявал, че една безобидна забежка няма да достигне до ушите на жена му. Уви, у нас и въздухът има уши, така че номерът на Джизъса не мина.

По-хубава ли ви се струва от Есмер тази "мома"?!

По-хубава ли ви се струва от Есмер тази „мома“?!

Предстои да разберем дали футболистът ще изтърчи при съпругата си, за да й падне на колене, или ще го играе твърд мъжкар до края.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар