Страшен скандал в семейството на Петя Дикова! (Сашо Диков не е на себе си – подробности)

Страшен скандал в семейството на Петя Дикова! (Сашо Диков не е на себе си – подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Петя Дикова мина всички граници на нормалното според баща й Сашо Диков!

Сладката и чаровна Петя Дикова хвърли в дива ярост баща си Сашо Диков и предизвика луд скандал в семейството. Източници, близки до Пипи разкриха, че хубавичката водеща на КулТ по Би Ти Ви плакала като малко дете, под гневните укори на татко си.

Причина за якото родителско конско бил видът, в който Петя Дикова се появи в ефир по време на последното си предаване. Предвид, че се излъчва в 11 часа предиобед, разголената блузка на Пипи и фактът, че отдалеч си личеше липсата на сутиен, разбуни духовете.

Петя Дикова

Сашо Диков не може да повярва, че Петя Дикова се появи като кифла в ефир

Веднага след предаването, в сайта на телевизията и във Фейсбук заваляха коментари и куп неприлични предложения към Петя Дикова, чиито втори „очи“ едва не зашеметиха зрителите. Да не говорим, че прелестите й бяха щръкнали като гроздови зърна под блузата.

„Детето ми гледа това предаване. И какво да види – на Петя Дикова атрибутите ли?! Това да не е нощно предаване за възрастни“, възмущава се майка от Бургас. Този и всички други коментари накарали Сашо Диков да избухне, но не срещу зрителите, а срещу дъщеря си.

Журналистът яко набръчкал Пипи и й заявил, че ако смята да се прави на Николета Лозанова и да пробива с балкони, вместо с умения и мозък, той лично ще я махне от мястото й. Шашната от реакцията на татко си, Петя Дикова се опитала да се защити, но не успяла да сдържи сълзите си и се разхлипала като малко дете.

Този вид на Пипи и напращелите й форми без сутиен, взриви Сашо Диков

Този вид на Пипи и напращелите й форми без сутиен, взриви Сашо Диков

Скандалът станал още по-голям, когато майка й Аня Пенчева взела дейно участие, но не за да подкрепи закостенелия си бивш съпруг, а за да защити щерка си от нападките.

„Ами да, много ясно, че ще брани Пипи. Та нали тя от нея научи как се ходи разсъблечен и как трябва да си погазваш натурата, за да те забележат и оценят. В случая обаче прав е Сашо Диков, а не Аня Пенчева“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар