Дженифър Анистън разкри причината за своите сълзи

Дженифър Анистън разкри причината за своите сълзи
5 (100%) 3 votes

Дженифър Анистън се оказа най-чувствителната от всички в „Приятели“

Дженифър Анистън плаче по време на общата си среща с другите от "Приятели"

Дженифър Анистън плаче по време на общата си среща с другите от „Приятели“

Красивата и незабравима Рейчъл все още вълнува голяма част от обществеността на цял свят. Затова сълзите ѝ преди седмица, дошли по време на общата ѝ среща с останалите актьори от „Приятели“, трогнаха мнозина. Дженифър Анистън изведнъж избухна в плач, който все пак успя да овладее. Причината за него, както се и предполагаше, е голямата носталгия, научи Kliuki.bg.

„Сериалът ми липсва безумно много. През всичките тези 12 години, които изминаха от края му, аз непрестанно се сещам за него. Понякога, когато съм настроена носталгично, си пускам епизоди на „Приятели“ и си поплаквам сама пред компютъра. За мен това не беше просто работа, това е част от живота ми, която го беляза целия.“ – разкрива Джен.

Единствено Матю Пери не успя да присъства на сбирката на „Приятели“, тъй като се готвеше за важна пиеса. Той все пак се включи по скайп. Според някои, Дженифър Анистън е била напълно истинска и естествена заради липсата именно на известния като Чандлър неин колега. Това я отпуснало, тъй като двамата са в ужасни отношения от години.

В интерес на истината всички направиха доста успешна кариера. Някои продължиха главно в телевизията, какъвто е случаят с Мат Ле Бланк. Други се насочиха основно към режисурата, както стана с Дейвид Шуимър. Дженифър Анистън обаче се посвети главно на киното. Днес тя има може би най-много успешни филми от всички в екипа на „Приятели“.

„Не се считам за звезда, защото знам какво е да бъдеш на дъното и каквото е си отгоре. Не искам да бъда онази, която гледа отвисоко. И мен са ме гледали така. Просто имах щастието да бъда избрана за роля в най-великата комедия за всички времена.“ – казва още прелестната и неотразима Дженифър Анистън, която 10 години беше в образа на суетната и чувствителна Рейчъл Грийн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар