Джино се провали с гръм и трясък: Това, което направи, е позорно!

0

Джино се изложи тотално

Джино е обект на неспирни подигравки. Брадърът Джино Бианкалана се изложи позорно и никой от хайлайфа вече не го приема на сериозно. Емигрантът от Чикога не спираше да се фука с тузарските си придобивки, като се правеше от мастит на по-мастит богаташ. Бившият на Джена излъга и за марката на колата, която кара. Оказа се, че това е поредния номер менте, с което мургавелкото поиска да се изфука в публичното пространство.

Мерцедесът, който шофира изобретателният шмекер изобщо не е с марка брабуса, а най-обикновена S класа. Менте милионерът сложил лепенката, за да се фука пред малките момичета, които той забиваше на килограм в дискотеките. Той изобщо не е голяма работа, а всъщност лъже най-безцеремонно, възмущават се очевидци на случката, пише HotArena.

За да му излиза по-евтино горивото, той си сложил и газова уредба във возилото. Според източници Джино здравата е продънил джоба си и няма никакви средства, а залага на дребни шмекерии и цветисти измами,за имотното си състояние. Баща му от Америка също му резнал квитанциите и не му изпращал пари, заради което Джино обмислял сериозно варианта дали да не запраши отново зад океана.

Това, че Джино обича да се фука с несъществуващ имидж и финансов просперитет си пролича още, като влизаше в шоуто на ВИП Брадър. Там, в самото начало на култовото предаване, бившото гадже на поп фолк фурията Джена се изфраска, че има на ръката си часовник от марката „Аудемар Пиге”. От този модел в света има само осем броя, всеки от които струва един милион долара.

Тиктакащото бижу е толкова скъпо заради диамантите, които са инкрустирани около корпуса му. Джино обаче не притежава подобно тузарско украшение. Марката часовник, която той носи на ръката си е менте от Китай, за която пишман баровеца е броил „солидните” две хиляди долара.

Джино пак се изфука с менте придобивки
Джино пак се изфука с менте придобивки

Вероятно грубото разминаване между неговата истинска същност и това, което в действителност е, накара и бившата му годеница Джена да го зареже и да се вкопчи в доста по-младия и не така богат, поне що се отнася до перчене, музикант от популярния оркестър „Канарите”, Атанас Стоев-младши. А на развенчаният богаташ не му остава нищо друго, освен да си стегне куфарите и безславно да си замине за Америка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.