Наталия Симеонова в ступор: Тази жена разби живота ми! (скандални подробности)

Наталия Симеонова в ступор: Тази жена разби живота ми! (скандални подробности)
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова е повече от отчаяна, всичко изгуби смисъл за нея!

Феята на доброто и любовта Наталия Симеонова преживява наистина тежки дни, а животът й се превърна в кошмар. Защото й отнеха единственото, което я крепеше и й даваше стимул след болезнената раздяла с Денис Ризов. А именно работата.

Когато Би Ти Ви решиха да спрат предаването й „Предай нататък“, Наталия Симеонова изпадна в депресия, но бързо се освести, когато научи, че ще бъде водеща на друго, ново предаване. То отново ще помага на хора в нужда, но като ремонтира домовете им и им създава красота и уют.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова потресена от случилото се

„Бригада нов дом“ се очаква скоро в ефира на медията, но какъв бил ужасът на Наталия Симеонова, когато в последния момент разбрала, че са й били шута, за да настанят на мястото й Мария Силвестър. Да, това е самата истина и дългобедрата Силвестър ще бъде водеща не само на „България търси талант“, но и на новия ТВ проект.

„Защо го е направила?! Не разбирам. Тази жена разби живота ми. Отне ми единственото, което осмисляше ежедневието ми – моята работа и възможността да помагам на хората, да правя нещо за тях. Човешката злоба и мръсотия няма граници“, плачела Наталия Симеонова пред свои приятелки, разкриха близки до обкръжението й хора.

В случая обаче дори Денис Ризов не е в състояние да й помогне, тъй като Мария Силвестър се ползвала с протекциите на много по-влиятелни личности. Постъпката й към Наталия Симеонова буквално отвратила екипа на предаването, но никой не можел да каже или направи нищо, коментират запознати.

В момента Наталия Симеонова е съвсем сама, без любов и без работа. Водещата се намирала в тежка психическа криза, която надали ще успее да пребори сама, тревожат се нейни близки.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар