Сензация: Валери Божинов взриви всички с разкритие за Николета и Алисия! (шок подробности)

Сензация: Валери Божинов взриви всички с разкритие за Николета и Алисия! (шок подробности)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов не беше говорил за двете си бивши женици години наред!

Никога досега не е било в стила на Валери Божинов да говори за бившите си женици в лицата на Алисия и Николета Лозанова. Футболистът дори съвсем съзнателно е отклонявал всички въпроси, свързани с личния му живот и е имал за тема табу отношенията с майките на децата му.

Затова и сега, когато за пръв път разкри някои истини за Алисия и Николета Лозанова, Божинов предизвика истинска сензация. Най-вече с твърдението си, че двете отявлени врагини съвсем скоро щели да се превърнат в най-близки приятелки.

Валери Божинов

Валери Божинов откачи – Николета и Алисия щели да стават първи дружки

На практика, играчът на „Партизан“ даде да се разбере, че въпреки омразата им една към друга, Алисия и Николета си приличат по доста неща. Как иначе според него, скоро ще си пият кафето и ще нищят клюките по „Витошка“.

„И с двете съм в добри отношения. Не делим нищо, нямаме поводи за спор. Алисия и Николета са ме дарили с две прекрасни деца, които са смисълът на живота ми и друго, свързано с тях, не ме вълнува. Разделили сме се, защото сме разбрали, че не сме един за друг. Никой не е виновен. А колкото до враждата им, знам, че те биха се разбирали прекрасно като приятелки“, отсече Валери Божинов, пише „България днес“.

Футболистът вече бил в процес на развод с Николета Лозанова, но е убеден, че повече не иска и да чува за брак. И не, защото не вярва, че отново ще срещне любовта, а защото между нея и някакъв си подпис, нямало нищо общо.

„Повече няма да се женя. Искам да обичам, да имам верния човек до себе си, но всички тези помпозни сватби, фойерверки и прочие, са въздух под налягане. И изобщо не определят бъдещето ти с един човек“, философства Валери Божинов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Валери Божинов взриви всички с разкритие за Николета и Алисия! (шок подробности)”

  1. Кристина

    мар. 03. 2016

    Валери какви деца. Ако мислиш за никол и валери няма да се излагаш с тези котета. Плейметки и леки жени. Ти си ритнитопковец на жени най различни. Дори си притеснявал заети. Жени златка райкова и андреа.макар че са приятелки на николета. Златка райкова си го призна в горещо. Николета е злобна как ще стане приятелка с алисия. Тя постоянно я напада и разплаква. Направи я за смях. А ти къде си. Имате дете валери младши. Ни ло е втора.

Добавете коментар