Пълен обрат в „София Ден и Нощ“: Виж какво се случва между Боби и София! (ще останете смаяни)

Пълен обрат в „София Ден и Нощ“: Виж какво се случва между Боби и София! (ще останете смаяни)
4.6 (91.11%) 9 votes

„София Ден и Нощ“ бързо се превърна в един от най-хитовите сериали!

Риалити сагата „София Ден и Нощ“ е на път да счупи рекордите по гледаемост и брой фенове. Историята на симпатягите, делящи не само един покрив, но и една съдба, бързо се превърна в любима на зрителите. Някои дори я сравняват със ситкома „Приятели“, че и по-добра.

Интересът към „София Ден и Нощ“ е гарантиран заради множеството и неочаквани обрати, които следват буквално един след друг. Един от най-интересните от тях обаче, се очертава този между Боби и София.

София Ден и Нощ

Боби и София ще са заедно, но след още доста перипетии в „София Ден и Нощ“

Знаем, че разумът на Къщата – Софи, отдавна е влюбена в Боби. Който обаче не й обърна внимание дори и след като тя му разкри сърцето си. Е, това ще продължи да е така още известно време, защото в крайна сметка двамата ще се съберат, разкриха източници от кухнята на телевизията.

„Боби е мъжкарят в сериала. Но понякога сам се оплита в глупостите и странния за годините си инфантилизъм. Това, което му трябва, е истинска жена – да бъде до него и да го кара да върви нагоре. И тази жена определено е София“, разказват запознати със сюжета.

Което е сигурна гаранция, че многобройните фенове на „София Ден и Нощ“ ще имат повод за празнуване – те отдавна си умират да съберат двамата си любимци заедно. Ще трябва обаче да почакат още известно време, тъй като засега Боби е хлътнал по глуповатичката Лили и е готов едва ли не да застане и на глава, за да й угоди.

Обратът между него и Софи ще настъпи, когато в живота им се появява нов приятел на Боби – сериозен и успял мъжкар, който бързо хлътва по София. В мига, в който тя показва, че не е безразлична към него обаче, светът на Боби се пребръща и той изведнъж осъзнава какво ще изгуби.

Въпреки това няма да му е никак лесно да си върне обичта на София, която ще започне сериозна връзка с новобранеца в сериала. Как ще се развият нещата в крайна сметка и как Боби отново ще спечели доверието и сърцето на Софи, ще видим ако следим епизодите на „София Ден и Нощ“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар