Разкритие: Случилото се между Васко Василев и Албена Денкова „изхвърли през борда“ Памела

0

Памела Никълсън е останала сериозно наранена от Васко Василев!

Васко Василев беше и с Памела Никълсън, и с Албена Денова, но и с двете не се получи
Васко Василев беше и с Памела Никълсън, и с Албена Денкова, но и с двете не се получи

Най-известният ни цигулар Васко Василев е и един от най-желаните ергени на България. Той обаче често е наранявал дамите на сърцето си и точно това е станало с Памела Никълсън. Преди година двамата възобновиха отношенията си, както Kliuki.bg писа, но по същото време Васко е утешавал Албена Денкова. Тогава танцьорката беше в обтегнати отношения с Максим, които продължават и до днес.

Интересното е, че цигуларят е обичал и двете много, но точно това го е сразило най-вече. Когато майката на Ванеса Мей узнала, че има и друга в живота на любимия ѝ, моментално поискала той да избере само една. За неин ужас Васко предпочел Албена, като много натежал и фактът, че е кръстник на сина ѝ.

В продължение на години Васко Василев беше семеен приятел на Максим и Албена, но всъщност е таял любовни чувства към шампионката на Dancing Stars. Когато семейството се оказало пред разпад, той застанал на страната на Денкова. Припомняме, че преди време имаше доста достоверни слухове за изневери на Стависки в Русия, докато жена му беше на родна земя.

В крайна сметка Васко Василев прекратил повторната си връзка с Памела Никълсън, за да бъде неотлъчно до Албена Денкова в този тежък за нея период. Това наранило Пам, с която той прекара 12 години от живота си преди това, но и която е по-възрастна от него.

И с Албена нещата не продължили дълго. След като се върнала в Русия и простила на съпруга си, Васко решил да се оттегли, понеже не искал да пречи на семейството да бъде цяло.

Така един от членовете на първия X Factor останал сам, но той винаги е твърдял, че не му трябва жена, за да бъде щастлив. За него истинското щастие се състояло в музиката и до този момент той го постига чудесно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.