Мария Илиева от 2 години не може да забрави Мариан Кюрпанов

Мария Илиева от 2 години не може да забрави Мариан Кюрпанов
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева има отлични спомени и трепети относно Мариан Кюрпанов!

Мария Илиева не може да забрави Мариан Кюрпанов

Мария Илиева не може да забрави Мариан Кюрпанов

Певицата, станала известна с култовия хит „Нищо“, е имала доста мъже в леглото си за своите 38 г., но най-доволна е останала от Мариан Кюрпанов. Топ моделът, нашумял главно покрай „ВИП Брадър“ преди 2 години, се оказва магнит за жените. Той се запознал за пръв път с Мария Илиева именно на финала на шоуто, когато двамата бяха дует на сцената. Между тях обаче се е запалила искра и извън ефир.

Поп дивата и до днес помнела ласките на Мариан. Тя била впечатлена най-вече от тялото му. Колкото и парадоксално да звучи, повечето гаджета на Мария Илиева не се славят с кой знае каква визия, поне що се отнася до тялото. Наско Колев е направо кльощав, а старата любов на певицата – Люси Иларионов, може да е много талантлив, но не би могъл да се похвали точно с външността си.

За Мариан Кюрпанов се говори отдавна, че стои на два бряга, но той го отрича все още. Не може да се отрече обаче, че някои от най-уникалните жени на родния ни шоубизнес паднаха в негова плен. С певицата Лияна имаше заигравка още в Къщата, но след това се снима в клип на друга фолк дива – Анелия, като и там плъзнаха слухове за тяхна любов. Последно пък се говореше, че е имал нещо в повече с Мика Стоичкова, когато се озовал в Маями по работа.

Мария Илиева била щастлива много с Наско, но за цялото това време така и не забравила ласките на Мариан. Тя дори възнамерявала да си го остави като резерва, когато моделът се връща в България, но Кюрпанов изобщо не я уведомявал за това.

В крайна сметка Мария се отказала да го търси, тъй като решила, че е време да има деца и иска стабилна връзка. Споменът за Мариан обаче все още не изчезвал, узна Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар