Взрив: Пикантни подробности за аферата на Слави и Ася Капчикова! (унизеният Криско е в шок)

Взрив: Пикантни подробности за аферата на Слави и Ася Капчикова! (унизеният Криско е в шок)
4 (80%) 5 votes

Слави Трифонов лесно успя да прикотка гаджето на Криско!

Докато рапърът Криско развява напращял шкембак на остров Бали, неговата уж вярна Ася Капчикова люлеела баджаци на друго място – в дома на Слави Трифонов в Драгалевци. Истината за аферата на Дългия и новата Мис Плеймейт се превърна в сензация номер едно в днешната преса.

Оказа се, че Ася Капчикова поддала на чара на шоумена още по време на репетициите за концерта му на Националния стадион, когато тя се явявала част от хореографския екип, разкриха близки до нея източници, пише вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов опънал Ася още преди концерта на стадиона

Тогава Слави Трифонов бил изпаднал в любовна криза и с охота отпраскал Ася, нищо, че по това време тя вече била официалната приятелка на Кристиан Талев. След няколко бурни нощи заедно, двамата прекъснали заниманията си, но ги подновили преди броени дни, докато Криско печал кълки в Бали.

Приятелки на Ася Капчикова разкриха кака самата тя се изпуснала или по-скоро се похвалила със страстната си вечер в леглото на Слави Трифонов. „Ася побесня, когато Криско замина за Бали без нея, а таблоидите веднага решиха да обявят, че двамата са се разделили, той я е зарязал и прочие. За да му отмъсти, тя пък реши да се върне при Слави и да продължат оттам, докъдето бяха стигнали миналата есен“, коментират дружки на новата Мис Плеймейт.

За никого от близките на Капчикова не е тайна, че тя си имала стара слабост към Слави Трифонов и фактът, че той й обърнал внимание, страшно я ласкаел. Още докато била непозната девойка от Девин, Капчикова си мечтаела за богат, известен и властен мъж, който да я отнесе като „куцо пиле домат“.

„Ето, че си постигна целта. Само че Слави няма никакво намерение да има сериозна връзка с нея. Позабавлява се и ще й бие шута. Лошото обаче е, че след като всичко се разбра, Криско също ще я натири и тя ще си остане с пръст в уста. Да я видим тогава какви ще ги върши“, шушукат из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар