Ужас: Некрологът на Диляна Попова разтърси Асен Блатечки! (шокиращи подробности)

Ужас: Некрологът на Диляна Попова разтърси Асен Блатечки! (шокиращи подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Асен Блатечки ужасен за състоянието на Диляна Попова и сина си Борил!

Винаги усмихнатият симпатяга на родното кино – Асен Блатечки, застина ужасен и е готов да стреля на месо. В името на семейството си, което е застрашено. Става дума не за Катерина Горанова, а за Диляна Попова, която е майка на сина му Борил.

Асен Блатечки едва не починал, когато се натъкнал на… накролога на Диляна Попова из столичните улици. Припомняме, че към момента красавицата е в Доминикана, но тази подробност изобщо не успокоила Блатечки.

Диляна Попова

Асен Блатечки в шок след некролога на Диляна Попова из София

Всъщност се оказа, че разбира се, Диляна си е напълно здрава и читава. Некрологът й обаче е дело на страшно болен мозък, който дори се свързал с нея в социалната мрежа. Това разказа самата манекенка, с което обясни и защо вече упорито бяга от всякакви профили и лични данни в интернет.

„Да, този човек наистина се свърза с мен и ми заяви, че се извинява, но много ме харесвал и кой знае защо, счел за необходимо да ме напечата на некролози и да ги залепи из цяла София“, с ужас обяснява синеоката Диляна Попова.

Тя споделя, че след тази случка дни наред я било страх да излезе от вкъщи, камо ли с детето. А Асен Блатечки буквално откачил, когато научил всичко това. Актьорът се паникьосал да не се случи нещо с бебето Борил, при все, че наоколо обикаля маниак, заплашващ майка му.

„Асен беше първият човек, който накара Диляна Попова да се обади в полицията и да настоява да заловят този луд, но тя размисли и се отказа. Счете, че ако го направи, само ще разбуни духовете и дори може да привлече още повече ненормалници“, разказват близки до Диляна Попова и Асен Блатечки.

За момента не се знае къде е и какво замисля болният фен на красавицата, която пък откровено признава, че заради подобни преживявания и непрестанни клюки за нея в България, вече предпочита да прекарва по-голямата част от времето си в чужбина.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар