Бомба: Люис Хамилтън с неочаквано разкритие за Никол! (истината смаза Гришо – подробности)

Бомба: Люис Хамилтън с неочаквано разкритие за Никол! (истината смаза Гришо – подробности)
5 (100%) 3 votes

Люис Хамилтън очевидно още не е изстинал към Никол Шерцингер, което е явна заплаха за Григор Димитров!

Тенис факирът ни Григор Димитров получи неочакван удар на любовния фронт и то оттам, откъдето най-малко го очакваше. Хасковлията бе смазан от разкритието на бившия приятел на Никол Шерцингер – Люис Хамилтън, който хвърли бомбата в ефир.

Пилотът от Формула едно заяви, че в момента прави музикален албум, който ще съдържа песни за любовта и по-специално за връзката му с Никол Шерцингер. Хамилтън обаче натърти, че няма да пее за раздялата им, а за прекрасните мигове, преживени заедно.

Григор Димитров

Хамилтън издава песни за Никол Шерцингер, новината свари неподготвен Григор Димитров

Което моментално разбуни духовете в САЩ и накара всички да предположат, че състезателят иска да си върне обратно смуглата красавица. Още повече, че новината за предстоящия му албум накарала Никол Шерцингер да се почувства поласкана и откровено щастлива.

„Ако Люис реши да си върне Никол, то Гришо няма да може да направи абсолютно нищо. Двамата имаха връзка дълги години, а и Ники неведнъж е доказвала, че обичаше истински този мъж. Колко време е с Григор Димитров – няколко месеца, при това не живеят заедно. Чувства като тези между нея и Люис не се забравят лесно“, доверяват и близки до самата певица източници.

Припомняме, че само преди два дни, Григор Димитров и Никол Шерцингер демонстрираха любовта си по време на тенис турнира в Акапулко, където шоколадовата хубавица спокойно седеше в скута на тенисиста пред обективите на папараците, а той я галеше като котенце.

Доколко наистина са сериозни отношенията им обаче и дали Никол не продължава да таи чувства към Хамилтън, това само времето ще покаже. А и не може да не се запитаме с каква цел пилотът е решил да прави песни за нея точно сега, когато я видя в обятията на друг мъж?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар