Наско Стоев накара Джена да направи нещо ужасяващо! Не е този, за който се представя

Наско Стоев накара Джена да направи нещо ужасяващо! Не е този, за който се представя
3.8 (76.67%) 6 votes

Наско Стоев показа кофти нрав още преди с Джена да са станали мъж и жена и проблемите за прясно влюбените вече са факт.

Наследникът на основателите на оркестър „Канарите“ Наско Стоев изглежда миловиден, романтичен и истински влюбена в Джена. Оказва се обаче, че въобще не е цвете за мирисане. Музикантът умело използва любовта на певицата към него и си играе с нея както иска, понякога дори на доста висока цена, научи kliuki.bg.

Сестрата на Джена - Борислава

Сестрата на Джена – Борислава

Наско е поставил тежък и несправедлив ултиматум на годеницата си, знаейки, че тя ще се съобрази с неговото мнение. Стоев е принудил Джена да избира между него и по-малката си сестра Борислава. Доскоро двете живееха под един покрив, каката бе приютила сестричката си и връзката между тях бе истинска и доста силна. Но явно не по-силна от любовта на Джена към Наско.

Годеникът на изпълнителката изпитвал истинска неприязън към Борислава и заставил Джена да я натири, за да живеят необезпокоявани в нейния дом. Певицата без много да се замисля послушала заръката на Наско и изхвърлила като мръсно куче сестра си. Пратила я в Германия, за да бъде колкото се може по-далеч от нея и бъдещия ѝ съпруг, пише hotnews.bg.

Семейството на певицата останало в шок от постъпката на Джена. Сестра ѝ Борислава била най-неутешима, тъй като била пренебрегната и изоставена заради мъж, който дори не е официално част от семейството им. Всички са категорични, че певицата е заслепена от любов и няма реална преценка за действията си, а се ръководи предимно от думите на годеника си.

Докато семейството на музикантът приема снаха си с отворени обятия, родителите на Джена вече са намразили бъдещия си зет заради деспотичния му нрав и егоизма, който демонстрира. Наско Стоев явно тепърва ще изненадва всички и вместо да бъде покорен на по-голямата и известна Джена, ще я върти на малкия си пръст без капка свян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наско Стоев накара Джена да направи нещо ужасяващо! Не е този, за който се представя”

  1. Кристина

    мар. 10. 2016

    Ако нещо на наско не му се нрави може.

Добавете коментар